Tζαν Γιαμάν: Όλη η αλήθεια για την “άκομψη” φωτογραφία του στην Ακρόπολη! Φωτογραφίες

Μια πραγματικά όχι τόσο κολακευτική φωτογραφία με τον Τζαν Γιαμάν  κάνει το γύρο του διαδικτύου και τον δείχνει να κάνει μια πραγματικά “άκομψη” κίνηση με φόντο την ελληνική σημαία! Nα θυμήσουμε ότι ο Τούρκος πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς “Φτερωτός Θεός” στον ΣΚΑΪ είναι στη χώρα μας  από την Κυριακή το απόγευμα και έχει δεχθεί θερμή υποδοχή από τις Ελληνίδες θαυμάστριές του.

Ο ίδιος σε δηλώσεις του χθες βράδυ στο πάρτι που οργάνωσε ο ΣΚΑΪ προς τιμήν του, δήλωσε στους δημοσιογράφους πως είναι πολύ χαρούμενος αν καταφέρει με το σήριαλ να βοηθήσει έστω και λίγο στις σχέσεις των δυο χωρών. Ωστόσο η φωτογραφία έχει δημιουργήσει αρνητικά σχόλια…

Σύμφωνα με πληροφορίες του Τlife, ο δημοφιλής ηθοποιός όλη την ώρα της επίσκεψης του χθες στην Ακρόπολη δεν σταμάτησε να φτιάχνει συνέχεια τα γυαλιά του και μάλιστα με το χαρακτηριστικό τρόπο που το κάνει και στη σειρά Φτερωτός Θεός, κάτι που θα το έχει παρατηρήσει όποιος παρακολουθεί το συγκεκριμένο σήριαλ. Η κίνηση να διορθώνει συνέχεια με τα γυαλιά του είναι μάλιστα κάτι σαν τικ που έχει ο ηθοποιός.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του ΤLIFE, o Tζαν είναι πραγματικά σαστισμένος και απορημένος με τη διάσταση που πήρε το όλο θέμα καθώς δεν είχε καμία πρόθεση να δημιουργήσει πρόβλημα!

Δες τις φωτογραφίες από τη χθεσινή επίσκεψη και πόσες φορές έφτιαξε τα γυαλιά του με τη συγκεκριμένη κίνηση…

Και εδώ φωτογραφίες από τη σειρά “Φτερωτός θεός” που κάνει επίσης τη συγκεκριμένη κίνηση για να φτιάξει τα γυαλιά του!

Read More

And More