Site icon TLIFE

Τζέιμς Καφετζής: Αυτή είναι η εντυπωσιακή πρώην κοπέλα του Maxine! Δες φωτογραφίες από τη ζωή της

Ο James Καφετζής είναι ερωτευμένος και δεν είχε κανένα πρόβλημα να μιλήσει στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor… για την πρώην κοπέλα του! Ο δημοφιλής παίκτης της μπλε ομάδας, με αφορμή το αγώνισμα επικοινωνίας εξομολογήθηκε στον Γιώργο Λιανό την επιθυμία του να δεχτεί μήνυμα από την πρώην σύντροφό του, με την οποία ευελπιστεί μετά το παιχνίδι να επανασυνδεθούν.

«Έχω ένα extra κίνητρο σήμερα, επειδή έχει γενέθλια η γιαγιά της Μαξίν, η οποία γίνεται 93, αν θυμάμαι καλά, κάθε χρόνο της στέλνω λουλούδια. Δεν περίμενα ότι θα είμαι ακόμα στο παιχνίδι, οπότε δεν το είχα προμελετήσει, οπότε θέλω πολύ να κερδίσουμε για να μπορέσω να ευχηθώ σε εκείνη και να το μεταφέρει στη γιαγιά της.

Είχε έρθει διακοπές στη Ρόδο και μετά έμεινε ένα εξάμηνο. Μία πληροφορία – σοκ είναι ότι είναι πρώην μου. Πήγε να γίνει επανασύνδεση πριν μπω στο παιχνίδι και με πήρατε εδώ και έχει μείνει στη μέση… Αν υπάρχει ακόμα, που ελπίζω να υπάρχει, θα το μάθουμε σήμερα. Εγώ θέλω! Έχω σοβαρό σκοπό», είπε ο James Καφετζής.

Το TLIFE βρήκε την πρώην σύντροφό του James, Maxine η οποία κατάγεται από την Γερμανία και όπως θα δεις στις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στα social media η ομορφιά της είναι εντυπωσιακή! Βέβαια, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στο χθεσινό επεισόδιο αυτό που τον κέρδισε περισσότερο ήταν ο καλός της χαρακτήρας και όχι μόνο η εξωτερική της εμφάνιση.

Δες φωτογραφίες της Maxine:

 

Να σημειώσουμε εδώ πως ενώ η Γερμανίδα καλλονή ακολουθεί στο Instagram τον James, εκείνος την έχει κάνει unfollow μετά τον χωρισμό τους…

© 2024 tlife.gr