Τζένη Διαγούπη: «Δεν με έχουν φιλήσει στην τηλεόραση ούτε έχω κάνει ερωτικές σκηνές»

Μια άκρως απολαυστική συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και την Όλγα Λαφαζάνη παραχώρησε η Τζένη Διαγούπη. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τα απρόοπτα που της έχουν τύχει στη σκηνή, για τη σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» αλλά και τα ραντεβού μέσω… social media. 

«Έχω κατουρηθεί επάνω μου στο θέατρο, πώς να το πω… έχω κάνει τσίσα. Προσπαθώ να οργανώνομαι, να μην κρατιέμαι και να πηγαίνω τουαλέτα γιατί με έχει προδώσει πολλές φορές αυτό.

Δεν με έχουν φιλήσει ποτέ στην τηλεόραση, δεν είμαι η γυναίκα θρίαμβος και όλεθρος. Δεν έχω κάνει ερωτικές σκηνές στην τηλεόραση για να ξέρω. Είμαι ελεύθερη. Μπορεί να έχω ερωτευτεί και δύο φορές στη ζωή μου. Δεν φλερτάρω γιατί έχει COVID. Προσπαθώ να λέω τη γνώμη μου στα social media, με όποιο κόστος. Δεχόμαστε υβριστικά μηνύματα αλλά αν δεν σε αφορά ο άλλος τι σε νοιάζει; Δεν με έχουν προσβάλλει επαγγελματικά, ήμουν πιο δυνατή πάντα. Δεν έχει σημασία πώς είσαι οπτικά» είπε αρχικά η Τζένη Διαγούπη.

 

«Δεν βάφτηκα για τη συνέντευξη. Δεν βάζω φίλτρα. Άντε και βάζεις φίλτρα, δεν θα σε δουν από κοντά κάποια στιγμή; Έχω κλείσει ραντεβού μέσω social αλλά δεν προχώρησε», εξομολογείται η Τζένη Διαγούπη.

Read More

And More