Τζένη Μελιτά: Αυτή είναι η αλλαγή που αποφάσισε να κάνει στη ζωή της [pics]

Η Τζένη Μελιτά είναι ένα από τα πιο χαρούμενα και αισιόδοξα κορίτσια της ελληνικής τηλεόρασης. Πέρα από την τηλεοπτική της παρουσία στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη και το ραδιόφωνο, η δημοσιογράφος ασχολείται με το youtube. Ειδικότερα, έχει δικό της κανάλι με περισσότερους από 50.000 συνδρομητές, όπου μας δείχνει διάφορα στιγμιότυπα της ζωής της και αποκαλύπτει τα μικρά και τα μεγάλα μυστικά της.

Η παρουσιάστρια του Alpha έχει αδυναμία στο Instagram και αυτός είναι και ο λόγος που έχει καθημερινή παρουσία εκεί. Πριν λίγες μέρες, η Τζένη ανέβασε ένα μικρό video, θέλοντας να εξομολογηθεί μια προσωπική ιστορία στους ακόλουθούς της, η οποία έχει σχέση με το κάπνισμα. Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια έγραψε: “Τον περασμένο Απρίλιο έκοψα το κάπνισμα. Πολύ δύσκολη φάση. Άξιζε, όμως, όσο λίγα πράγματα που έχω καταφέρει μέχρι σήμερα. Το μόνο αρνητικό, που μου άφησε η διακοπή, είναι μια ακατάσχετη όρεξη για φαγητό. Και γλυκοοό! Έτσι κονόμησα μερικά έξτρα κιλάκια.

Έκανα κάποιες προσπάθειες μέχρι σήμερα για να επανέλθω, αλλά μάταια. Προχθές, επισκέφτηκα τη διατροφολόγο μου και ανέβηκα στη ζυγαριά αστειευόμενη και cool. Δεν κατέβηκα το ίδιο happy. Από αύριο ξεκινάω μια σωστή διατροφή. Είστε μαζί μου σε αυτή την προσπάθεια; Μέχρι τα Χριστούγεννα, θα γίνουμε η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ! Τι σόι μακενέν είμαστε;! Και μετά θα φάμε λίγα μελομακάρονα”.

Η Τζένη μετά από αυτή την μεγάλη αλλαγή που έκανε στη ζωή της, αποφάσισε τώρα να ξεκινήσει διατροφή και γυμναστική, προκειμένου να επανέλθει στα κιλά που ήταν πριν κόψει το κάπνισμα. Ωστόσο, το σημαντικότερο για εκείνη δεν είναι το νούμερο των κιλών αλλά το να προσπαθήσει να γίνει η καλύτερη εκδοχή του εαυτούς της. Μάλιστα, δεν δίστασε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους το πρόγραμμα της διατροφής της.

Δες την γυμναστική και την διατροφή της:

Read More

And More