Τζένη Μελιτά: Αυτή είναι η βραδινή ατασθαλία που έκανε! [pic]

Η Τζένη Μελιτά αυτή τη σεζόν συνεργάζεται με την Ελένη Τσολάκη στην εκπομπή “Τι λέει;”. Η παρουσιάστρια μπορεί να σπούδασε νομική, όμως την κέρδισαν τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, αφού τόσο η τηλεόραση όσο και το ραδιόφωνο αποτελούν μεγάλες της αγάπες. Βέβαια, η Τζένη τον τελευταίο χρόνο έχει ακόμα μια επαγγελματική ιδιότητα, η οποία δεν είναι άλλη από αυτή της youtuber. Το youtube αποτελεί μία από τις μεγάλες της αγάπες, αφού μοιράζεται με τους συνδρομητές της τόσο την καθημερινότητά της όσο και στιγμές με τον σύντροφό της Σπύρο Μαργαρίτη.

Ωστόσο, η Τζένη είναι και λάτρης του Instagram, καθώς πέρα από τα looks της ανεβάζει και άλλα ενδιαφέροντα στιγμιότυπα. Για παράδειγμα, πριν λίγο καιρό μπήκε σε πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής προκειμένου να χάσει τα κιλά που της πρόσφερε το κόψιμο του τσιγάρου. Η παρουσιάστρια λοιπόν, ανέβαζε καθημερινά τη διατροφή της ημέρας αλλά και ένα απόσπασμα από τη γυμναστική της.

Παρ’ όλα αυτά, το βράδυ της Τετάρτης, η Τζένη αποφάσισε να κάνει μια ατασθαλία και να υποκύψει στον αλμυρό “πειρασμό” που δεν είναι άλλος από την πίτσα. Μάλιστα, την αποκάλυψη έκανε η ίδια η παρουσιάστρια μέσα φυσικά από το Instagram.

Δες τη φωτογραφία:

Read More

And More