Τζένη Μελιτά: Η φωτογραφία με τον σύντροφό της και η γλυκιά αφιέρωση λίγο καιρό πριν από τον γάμο τους

Μία από τις καλύτερες περιόδους στην προσωπική της ζωή διανύει η Τζένη Μελιτά η οποία τα τελευταία εννέα χρόνια είναι σε σχέση με τον Σπύρο Μαργαρίτη.

Το ερωτευμένο ζευγάρι σχεδιάζει να ανέβει σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας με την παρουσιάστρια να έχει ξεκινήσει τις πρώτες πρόβες με το νυφικό της.

«Είμαστε στα 9 χρόνια και πάμε στα 10. Έχουμε περάσει την κρίση της επταετίας. Έρχονται τα πολύ ωραία σιγά – σιγά. Οργανώνω τον γάμο μου. Ετοιμάζουμε κάτι μικρό με λίγους και πολύ αγαπημένους», έχει δηλώσει η Τζένη Μελιτά σε τηλεοπτικές της δηλώσεις.

Ο σύντροφός της, Σπύρος Μαργαρίτης είχε τα γενέθλιά του και η Τζένη Μελιτά δημοσίευσε στο instagram selfie φωτογραφίες τους κάνοντας μια γλυκιά αφιέρωση στον αγαπημένο της.

«Χρόνια πολλά στον πιο cool, αστείο, φροντιστικό σύντροφο του κόσμου. Να τον χαίρομαι!  Στον άνθρωπο, που ακόμα στέλνουμε ο ένας στον άλλο τις πιο γλυκές selfie του κόσμου. Από το χθεσινό party δεν τραβήξαμε καμία φωτογραφία, παρά μόνο αυτή. Το ζούσαμε!», έγραψε η Τζένη Μελιτά για τον Σπύρo Μαργαρίτη.

 

Read More

And More