Τζένη Μελιτά: Η τρυφερή φωτογραφία με τον σύντροφό της, Σπύρο Μαργαρίτη [pic]

Πρόκειται αναμφισβήτητα για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz! Ο λόγος για την Τζένη Μελιτά και τον σύντροφό της, Σπύρο Μαργαρίτης, που μολονότι είναι μαζί περίπου 5 χρόνια έχουν καταφέρει να βρουν το μυστικό της επιτυχίας και να κρατήσουν τον έρωτά τους αναλλοίωτο στο πέρασμα του χρόνου. Ο Σπύρος αποτελεί τη μεγάλη αδυναμία της παρουσιάστριας, αφού εκείνη συχνά δημοσιεύει στα social media κοινές τους φωτογραφίες, γράφοντας τα πιο γλυκά λόγια για τον άνθρωπο που της άλλαξε τη ζωή.

Για παράδειγμα, τον περασμένο Οκτώβρη, η Τζένη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram μια φωτογραφία τους, γράφοντας χαρακτηριστικά: “Εύχομαι όλοι να είμαστε τόσο τυχεροί, ώστε να έχουμε στο πλευρό μας εκείνον το μοναδικό άνθρωπο, που θα μας κάνει να αδιαφορούμε για τα στραβά και τ’ άσχημα της ζωής. Εγώ σε βρήκα @spiros.margar!”.

Το ζευγάρι είναι full in love με τον ένα να βρίσκεται στο πλευρό του άλλου σε κάθε δύσκολη στιγμή. Το πρωί της Παρασκευής λοιπόν, η ξανθιά παρουσιάστρια καλημέρισε τους followers της στο Instagram με την πιο τρυφερή φωτογραφία.

Δες το στιγμιότυπο:

Read More

And More