Τζένη Μελιτά: Τσακώθηκε δημόσια με παίκτη του «Power Of Love»!

Τζένη Μελιτά: Τσακώθηκε δημόσια με παίκτη του «Power Of Love»! | tlife.gr

Ενοχλημένος με την Τζένη Μελιτά και τα σχόλια της στον αέρα της εκπομπής «Τι λέει;«, με αφορμή την υποψηφιότητα του ως δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Ζωγράφου, φαίνεται πώς είναι ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί. Έτσι, λοιπόν, ο πρώην παίκτης του Power Of Love, θέλησε να της απαντήσει μέσα από τα social media, στα οποία είναι άλλωστε και πολύ ενεργός.

«Αγαπητή Τζένη Μελιτά μάλλον απουσιάζατε σε εκείνο το μάθημα της νομικής που μιλάει για το συνταγματικό δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι. Τώρα το αν θα εκλεγώ, που δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση στόχο ζωής για μένα, καθώς είναι κάτι που το κάνω με αγάπη και ανιδιοτέλεια, αφήστε να το κρίνουν οι συνδημότες μου. Από εμένα κόβεστε μετεξεταστέα», έγραψε χαρακτηριστικά, κάνοντας mention, μάλιστα, το προφίλ της.

Η Τζένη, η οποία είναι επίσης λάτρης του εν λόγω μέσου κοινωνικής δικτύωσης, διάβασε το μακροσκελές μήνυμα του Σωκράτη και αμέσως έσπευσε να του απαντήσει με το ίδιο τρόπο. Έτσι, έγραψε στα δικά της InstaStopries: «Όχι, αντιθέτως το πέρασα και με πολύ καλό βαθμό. Στο ίδιο μάθημα ενέπιπτε, άλλωστε, και το δικαίωμα της ελευθερίας της έκφρασης».

READ more