Τζένη Μπαλατσινού: 7 φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι είναι η πιο chic μέλλουσα μανούλα της showbiz!

Η Τζένη Μπαλατσινού πλησιάζει όλο και περισσότερο στη στιγμή που θα γίνει για 4η φορά μανούλα αφού τον Δεκέμβριο θα φέρει στον κόσμο, τον Κικίλια Junior! Η μέλλουσα μανούλα είναι σε φάση γλυκιάς προσμονής. Σε πολύ λίγο θα κρατάει στην αγκαλιά της το γιο της, καρπό του γάμου της και του έρωτά της, με τον υπουργό υγείας, Βασίλη Κικίλια.

Η επιχειρηματίας και παρουσιάστρια όλο αυτόν τον καιρό της εγκυμοσύνης της μπορεί να πρόσεχε και να τηρούσε όλα τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό ωστόσο δε σταμάτησε να εργάζεται σε νέα project, ενώ το εντυπωσιακό είναι ότι παρέμεινε fit παίρνοντας ελάχιστα κιλά! Παρά το γεγονός ότι είχε επιθυμία για συγκεκριμένα φαγητά όπως εξάλλου όλες οι έγκυες η Τζένη πρόσεχε τις ποσότητες που έτρωγε! Η μέλλουσα μαμά,  σε κάθε εμφάνισή της ή φωτογράφιση, παραμένει κομψή και το μόνο που προδίδει την προχωρημένη εγκυμοσύνη της είναι η φουσκωνένη κοιλίτσα της!

Επιλέξαμε τις  πιο όμορφες φωτογραφίες της εγκυμοσύνης της που δείχνουν ότι είναι από τις πιο chic εγκυμονούσες κυρίες της showbiz!

 

Είτε βρίσκεται στη δουλειά, είτε στο σπίτι, σε φωτογράφιση, ή  βόλτα με φίλες, η Τζένη είναι σίγουρα μια από τις πιο κομψές μέλλουσες μανούλες!

Read More

And More