Τζένη Μπαλατσινού: Το λαχταριστό δείπνο που απόλαυσε, με αφορμή το Thanksgiving! (pic)

Παραδοσιακά κάθε χρόνο, την τελευταία Πέμπτη του Νοέμβρη, οι Αμερικανοί γιορτάζουν την Ημέρα των Ευχαριστιών! Κάθε σπίτι στις ΗΠΑ μυρίζει γαλοπούλα και οι οικογένειες κάθονται γύρω από το τραπέζι και σκέφτονται πόσο ευγνώμονες είναι… Το δείπνο του Thanksgiving είναι σίγουρα ένα έθιμο που έχει έρθει και σε πολλά σπίτια στην Ελλάδα! Η Τζένη Μπαλατσινού, μάλιστα, χθες αποφάσισε να μαγειρέψει και εκείνη ένα ξεχωριστό δείπνο και να το απολαύσει με τον σύζυγό της, Βασίλη Κικίλια.

Βλέπεις, μία από τις αγαπημένες της συνήθειες εδώ και καιρό είναι η μαγειρική! Η αγαπημένη παρουσιάστρια βρίσκεται στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και έτσι οι λιγούρες είναι συχνό φαινόμενο. Η Τζένη το ‘χει με τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, αφού καθημερινά μπαίνει στην κουζίνα της και φτιάχνει αλμυρές και γλυκές νοστιμιές. Έτσι έγινε και το απόγευμα της Πέμπτης!

Η Τζένη, η οποία τα Χριστούγεννα περίπου θα κρατά στην αγκαλιά της τον γιο της, μαγείρεψε γαλοπούλα και μας το έδειξε μέσα από τα Instagram Stories της! Μάλιστα, τάγκαρε και την κόρη της, Αμαλία Κωστοπούλου, η οποία μένει μόνιμα στις ΗΠΑ και μια μέρα πριν είχε φτιάξει και εκείνη ένα πλούσιο δείπνο για την Ημέρα των Ευχαριστιών.

Read More

And More