Τζένη Μπαλατσινού – Αμαλία Κωστοπούλου: Βραδινή έξοδος στο Μέγαρο Μουσικής! [pics]

Εδώ και λίγες ώρες η μεγάλη κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου  βρίσκεται στην Αθήνα, με αποτέλεσμα οι γονείς της να “πετάνε” από χαρά. Ο λόγος για την Αμαλία Κωστοπούλου, που μπορεί να είναι μόλις 21 ετών, όμως έχει αρχίσει ήδη να πραγματοποιεί πολλά από τα όνειρά της.

Η Αμαλία αποφοίτησε πριν λίγους μήνες από το πανεπιστήμιο Berkley και τώρα εργάζεται. Μάλιστα, η δουλειά της αφορά το αντικείμενο των σπουδών της, γεγονός που την κάνει πολύ χαρούμενη, καθώς απόδειξε ότι με σκληρή δουλειά έχεις την ικανότητα να καταφέρεις τα πάντα. Βέβαια, δεδομένου ότι οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της την κρατάνε στην Αμερική, η Αμαλία δεν έχει τη δυνατότητα να βρίσκεται κοντά στους δικούς της ανθρώπους που μένουν μόνιμα στην Ελλάδα.

Ο χρόνος της στη χώρα μας λοιπόν είναι πολύτιμος και αυτός είναι και ο λόγος που προσπαθεί να τον περνά όσο πιο παραγωγικά γίνεται. Ανάμεσα στα πράγματα που λατρεύει η 21χρονη είναι και η μόδα. Κατά τη διάρκειά που ήταν μαθήτρια λυκείου μάλιστα, είχε περπατήσει στην πασαρέλα του Madwalk. Μπορεί τα επαγγελματικά πλάνα της να άλλαξαν, όμως η αγάπη για τη μόδα παραμένει.

Έτσι λοιπόν δεν θα μπορούσε να μην συνοδεύσει την μητέρα της σε μια βραδιά αφιερωμένη στη μόδα. Τζένη και Αμαλία βρέθηκαν στο 1ο Athens Fashion Film Festival και παρακολούθησαν ταινίες που αφορούν σχεδιαστές που σημάδεψαν το χώρο της μόδας.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και απαθανάτισε τις δύο γυναίκες κομψές και ευδιάθετες.

 

Read More

And More