Τζένη Μπαλατσινού: Είναι μια τρυφερή μαμά – Δημοσίευσε φωτογραφία των παιδιών της στο instagram

Η Τζένη Μπαλατσινού είναι μια τρυφερή μαμά και αυτό αποδεικνύεται από τη γενικότερη στάση ζωής της. Για εκείνη, τα τέσσερα παιδιά της Αμαλία, Αλεξάνδρα, Μάξιμος και Παναγιώτης -Αντώνιος αποτελούν πάντα την προτεραιότητά της.

Η Τζένη Μπαλατσινού αν και βρίσκεται μακριά από τις δυο κόρες της που έχουν επιλέξει την Αμερική για τις σπουδές τους και για την επαγγελματική τους βάση, είναι πάντα δίπλα τους για να τις στηρίζει και να της ενθαρρύνει σε κάθε νέο τους βήμα. Το ίδιο κάνει όμως και με τα δυο αγόρια της μιας και ο Μάξιμος βρίσκεται πλέον στην εφηβεία ενώ ο βενιαμίν της οικογένειας είναι ακόμα πολύ μικρός και χρειάζεται την αμέριστη προσοχή της.

Η Τζένη Μπαλατσινού, αν και δε θέλει να απασχολεί τα φώτα με την προσωπική της ζωή, υπάρχουν φορές που αποφασίζει να κάνει κάποιες εξαιρέσεις δημοσιεύοντας φωτογραφίες των παιδιών της. Το ίδιο έκανε και χθες αφού αποφάσισε να μοιραστεί μια φωτογραφία της κόρης της Αλεξάνδρας με τον γιο της Μάξιμο που ταξίδεψε στο εξωτερικό για να δει την αδερφή του.

«I <3 you» ήταν το σχόλιο με το οποίο η Τζένη Μπαλατσινού συνόδευσε τη φωτογραφία των δυο παιδιών της.

Read More

And More