Τζένη Μπαλατσινού: Η φωτογραφία από το παρελθόν και οι τρυφερές ευχές στη μικρή κόρη της!

Τζένη Μπαλατσινού: Η φωτογραφία από το παρελθόν και οι τρυφερές ευχές στη μικρή κόρη της! | tlife.gr

Η Αλεξάνδρα Κωστόπουλου είχε χθες τα γενέθλιά της. Η μικρότερη από τις δύο κόρες του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού, η οποία σπουδάζει εδώ και δύο χρόνια στην Washington της Αμερικής, έγινε 20 χρονών και, όπως ήταν φυσικό, δέχθηκε πάρα πολλές ευχές στα social media από φίλους, συγγενείς, αλλά και τους γονείς της.

Το μεσημέρι της Κυριακής, λοιπόν, η μητέρα της δημοσίευσε στο Instagram ένα κολάζ με δύο φωτογραφίες της, μια από το παρελθόν και μια πρόσφατη, στέλνοντάς της και διαδικτυακά τα «χρόνια πολλά» της. Στη λεζάντα που συνόδευε το 10 years challenge που έκανε η Τζένη για την κόρη της, μάλιστα, συνοδευόταν από κάποια πολύ τρυφερά λόγια.

«Όταν η ζωή γίνεται ένα τρενάκι, ανεβείτε στο μπροστινό κάθισμα, ρίξτε τα χέρια σας στον αέρα και απολαύστε τη βόλτα, ανυψώνοντας τους άλλους. Όταν η ζωή τρελαίνεται, κάνετε κάτι φυσιολογικό. Και αν η ζωή γίνει πολύ κανονική κάνετε κάτι τρελό. Ωραία ζωή είναι πάντα πώς χειρίζεστε το σχέδιο B ασκείστε την τέχνη της ακρόασης για να χαρείτε τη χαρά σε όλες τις επιλογές που παίρνετε, ρωτάτε στο τέλος καλά κορίτσια κερδίζουν πάντα ξεχνάω θα σε αγαπώ για πάντα για πάντα μέχρι το φεγγάρι και πίσω και ο Θεός να σας ευλογεί καθημερινά. Ευτυχισμένα τα 20α γενέθλια κοριτσάκι μου! 2009-2019 #10yearschallenge», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Τα likes και τα σχόλια με ευχές από τους followers της, όπως ήταν φυσικό, έπεσαν… βροχή.

READ more