Tζένη Μπαλατσινού: Η σκληρή απάντηση στον Στέλιο Κούλογλου για την καμπάνια “Mένουμε σπίτι”

Με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, η Τζένη Μπαλατσινού απάντησε σε δημοσίευμα του Στέλιου Κούλογλου σύμφωνα με το οποίο εισέπραξε χρήματα για τη διαφημιστική καμπάνια στο site jenny.gr! H Τζένη έκανε μεταξύ άλλων αναφορά σε fake news λέγοντας πως το συγκεκριμένο site δεν της ανήκει εδώ και ένα χρόνο.

“Προς αξιότιμο @SteliosKoul (και όλους όσους έσπευσαν να αναπαράξουν fake news), λυπάμαι αλλά θα σας απογοητεύσω.. Το jenny.gr δεν μου ανήκει εδώ και 1 χρόνο. Σε αντίθεση με τη δική σας καριέρα η δίκη μου δεν υπήρξε ποτέ κρατικοδίαιτη”. έγραψε η παρουσιάστρια

 

 

Την ίδια ώρα η εταιρεία που έχει στην ιδιοκτήσία της το site με άρθρο στην πρώτη σελίδα του αναφέρει ότι η Τζένη Μπαλατσινού δεν έχει καμία μετοχική σχέση με την εταιρία που έχει πλέον το site, ενώ διαυκρίνησε πως η καμπάνια έγινε δωρεάν

Διάβασε την ανακοίνωση

Η koolworks A.E., κάτοχος του γυναικείου site jenny.gr, ανακοινώνει πως η τοποθέτηση διαφημιστικού περιεχομένου (web banner) για την καμπάνια “Μένουμε Σπίτι” του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας έγινε δωρεάν στα πλαίσια στήριξης της συνολικής προσπάθειας για τον περιορισμό του αντικτύπου του COVID-19.

Επιπλέον διευκρινίζεται πως η κυρία Τζένη Μπαλατσινού ουδεμία μετοχική σχέση έχει με την υποφαινόμενη εταιρία.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164