Nέα τεχνική μακιγιάζ: Άλλο χρώμα μάσκαρα σε άνω και κάτω βλεφαρίδες!

Ένα από τα σημαντικότερα beauty μαθήματα που έχω πάρει σε αυτή τη ζωή είναι να μην τοποθετώ μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες! Και αυτό γιατί τα μάτια χάνουν την ανοδικότητά τους και δείχνουν κουρασμένα. Όμως, από την άλλη, χωρίς μάσκαρα οι βλεφαρίδες μου δεν φαίνονται ούτε καν με… μεγενθυντικό φακό!

Για τον λόγο αυτό δηλώνω τεράστιο ενθουσιασμό με το beauty tip που αποκάλυψε η Kayleen McAdams, διάσημη make up artist που επιμελείται και το μακιγιάζ της Kristen Dunst.

Τι έκανε; Τοποθέτησε μαύρη μάσκαρα στις άνω βλεφαρίδες και καφέ στις κάτω, με αποτέλεσμα τα μάτια να δείχνουν έντονα, όχι όμως καθοδικά!

Κοντινή ματιά…

Όσον αφορά στο υπόλοιπο μακιγιάζ, η Kayleen χρησιμοποίησε υγρή shimmering σκιά με έμφαση στην εσωτερική γωνία και έσβησε προς τα έξω, ενυδατικό κραγιόν σε καθαρή κόκκινη απόχρωση ενώ την διαφορά την έκαναν και τα σκουλαρίκια της που έδωσαν extra λάμψη στην εμφάνισή της.
Bonus tip: αν δεν διαθέτεις το budget για σκουλαρίκια με πολύτιμους λίθους, επισκέψου το κοντινότερο κατάστημα αξεσουάρ. Μόλις αγόρασα ένα ζευγάρι Accessorize (τσέκαρέ τα εδώ) που κοστίζουν ελάχιστα και δίνουν glamorous αποτέλεσμα στο look μου! Ανάδειξέ τα με ένα χαλαρό σινιόν ή ένα ψηλό κότσο!

Read More

And More