Τζένη Μπαλατσινού: Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ στις χριστουγεννιάτικες διακοπές της

Ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές απολαμβάνει εδώ και λίγες ημέρες η Τζένη Μπαλατσινού μαζί με τον σύζυγό της, Βασίλη Κικίλια και τον γιο τους, Παναγιώτη – Αντώνιο.

Τα Χριστούγεννα είναι μια πολύ ιδιαίτερη περίοδος για το αγαπημένο ζευγάρι, καθώς πριν από δύο χρόνια είχαν υποδεχτεί τον γιο τους, ο οποίο έφερε μεγάλη ευτυχία στην οικογένεια.

Αυτές τις μέρες λοιπόν, ο Υπουργός Τουρισμού και η σύζυγός του απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Παύλιανη, σε ένα πανέμορφο ορεινό χωριό της Στερεάς Ελλάδας, που όπως φαίνεται έχουν λατρέψει. 

Εκεί, απολαμβάνουν οικογενειακές στιγμές, περνούν χρόνο στη φύση κάνοντας διάφορες δραστηριότητες ενώ δοκιμάζουν τα παραδοσιακά φαγητά της περιοχής.

Τόσο η Τζένη Μπαλατσινού όσο και ο Βασίλης Κικίλιας μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους στο Instagram, σχετικά στιγμιότυπα από την εκδρομή τους.

Η επιχειρηματίας σε μια από τις βόλτες της επισκέφτηκε ένα τοπικό εδεσματοπωλείον, που την εντυπωσίασε και έτσι μοιράστηκε κάποιες φωτογραφίες από εκεί.  Μάλιστα, σε μια από αυτές ποζάρει χαμογελαστή και χωρίς ίχνος μακιγιάζ με φιλική παρέα στο πλευρό της.

«Η καλύτερη πορτοκαλόπιτα στην Παύλιανη. Υπάρχει μυστικός κήπος στο πίσω μέρος που σερβίρουν και μαγειρευτά ημέρας. Ανεπιφύλακτα προτείνω το κοκκινιστό με πατάτες!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Τζένη Μπαλατσινού.

 

Read More

And More