Τζένη Μπαλατσινού: Τα μυστικά του νέου της look και τα επόμενα σχέδιά της!

Νέο look, νέα εμφάνιση και ολοκαίνουργια σχέδια… Αυτό φαίνεται πως είναι το τρίπτυχο της Τζένης Μπαλατσινού. Η γνωστή παρουσιάστρια και επιχειρηματίας έχει κάνει στροφή 180 μοιρών, ανανέωσε το στυλ της και ακολουθεί με ενθουσιασμό τα νέα της σχέδια!
Μπορεί ο χωρισμός της με τον Πέτρο Κωστόπουλο, το καλοκαίρι, να απασχόλησε πολύ τα media, οι ισορροπίες όμως στη ζωή της Τζένης δεν άργησαν να έρθουν. Και σε αυτό βοήθησε και ο πρώην σύζυγός της με τον οποίο έχει πολύ καλές σχέσεις, ώστε να μεγαλώνουν αρμονικά τα τρία πανέμορφα παιδιά τους.

Ωστόσο, όπως κάθε γυναίκα, έτσι και η Τζένη μετά από ένα χωρισμό ήθελε και μια αλλαγή στο look. Και το πέτυχε, αλλάζοντας τι άλλο; Τα μαλλιά της! Η αλλαγή έγινε στο χρώμα (ναι! Η Τζένη έβαψε μόνη τα μαλλιά της στο σπίτι), αλλά και στο μήκος τους και της έδωσαν ένα πιο… παριζιάνικο αέρα!
Η Τζένη, μάλιστα, βρέθηκε και σε event που διοργάνωσε η εταιρεία Schwarzkopf για τη νέα βαφή μαλλιών της σε μεγάλο ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας και αποκάλυψε… τα μικρά μυστικά της!

Με casual σικ look και χαμόγελο στα χείλη, η Τζένη έφθασε στην εκδήλωση και παρουσίασε τις νέες τάσεις και τα χρώματα της άνοιξης στα μαλλιά, δίνοντας για ακόμη μια φορά… μαθήματα στυλ.
Όσο για το καθημερινό της πρόγραμμα, όπως είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της στο TLIFE “τρέχει όλη μέρα”. “Οι υποχρεώσεις είναι πολλές και απαιτητικές. H μέρα ξεκινάει και τελειώνει με τα παιδιά. Το πρόγραμμα συνεχίζεται με επαγγελματικά ραντεβού ή γυρίσματα, ανάλογα με τη μέρα. Όλα απαιτούν χρόνο και πρόγραμμα και προσπαθώ να το τηρώ ευλαβικά για να τα καταφέρνω”, είχε πει.
Χωρίς να σταματά να βλέπει όμως, με ενθουσιασμό τα νέα της εγχειρήματα, με την επιτυχία στην εκπομπή JOY, αλλά και τη διαδικτυακή της δράση!

Δες φωτογραφίες:

Στρατηγούλα Βαμούλη, Τζένη Μπαλατσινού, Νίκος Αλεξίου, Ιωάννα Κουρνούτη

Τζένη Μπαλατσινού

Read More

And More