Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Απολαμβάνουν το πρώτο καλοκαίρι ως νιόπαντροι! [pics,video]

Μπορεί μετά το γάμο τους στο Λυκαβηττό, η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας να μην μπόρεσαν να πάνε ταξίδι του μέλιτος, λόγω εκλογικού πυρετού και των νέων υποχρεώσεων του υπουργού Υγείας, με την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης Μητσοτάκη, το ζευγάρι, όμως, ενόψει καλοκαιριού πήρε λίγες μέρες off και απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα με φόντο το απέραντο γαλάζιο.

Αν και οι δυο τους δεν θέλησαν να αποκαλύψουν τον καλοκαιρινό προορισμό τους, αποφάσισαν να μοιραστούν με τους διαδικτυακούς τους φίλους, λίγα αγαπημένα στιγμιότυπα από το mini honeymoon που απολαμβάνουν στα ελληνικά νησιά.

Η γνωστή παρουσιάστρια είχε ταξιδέψει στην Πάτμο πριν μερικές εβδομάδες με τα παιδιά της, ενώ ο νέος Υπουργός Υγείας, λόγω πολιτικών υποχρεώσεων έπρεπε να παραμείνει στην πρωτεύουσα. Τώρα όμως, οι δυο τους είναι μαζί και χαλαρώνουν με βόλτες πλάι στο κύμα και νυχτερινούς ρομαντικούς περιπάτους.

Οι δυο τους μάλιστα είναι επιρρεπείς σε μικρές γευστικές αμαρτίες με την Τζένη Μπαλατσινού να μοιράζεται μαζί μας το λουκούλλειο δείπνο με τον καλό της και τον Βασίλη Κικίλια να αποκαλύπτει πως ξεκινά το πρωινό του με τρέξιμο για να μπορέσει να φάει παγωτό χωρίς τύψεις.

Ακόμη, το ζευγάρι, δεν σταματά να μοιράζεται και εικόνες με όμορφα τοπία και μαγικά ηλιοβασιλέματα, ενώ στις διακοπές του συνάντησε και μια από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες στο design της Paola Navone.

Η συνάντηση με την Paola Navone!

Read More

And More