Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Έκαναν την πρώτη τους Ανάσταση με τον τεσσάρων μηνών γιο τους

Η φετινή Ανάσταση είναι σίγουρα διαφορετική για όλους μας αφού εκτός από τις αποστάσεις και τις μάσκες προστασίας που έχουν πλέον γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας λόγω κορονοϊού, φέτος για πρώτη φορά την γιορτάσαμε και αρκετές ώρες νωρίτερα. Για την Τζένη Μπαλατσινού και τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, υπάρχει ακόμη ένας λόγος που κάνει τη φετινή Ανάσταση ξεχωριστή και μάλιστα πολύ ευχάριστος.

Ο λόγος αυτός δεν είναι άλλος από τον γιο τους που ήρθε στη ζωή ανήμερα των Χριστουγέννων του 2020 για να συμπληρώσει την ευτυχία τους και να ομορφύνει την καθημερινότητά τους. Αυτή είναι η πρώτη χρονιά που ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού κάνουν Ανάσταση με το παιδάκι τους το οποίο φαίνεται να τους έχει κλέψει την καρδιά. 

Σήμερα λοιπόν, μια τόσο ξεχωριστή ημέρα για την θρησκεία μας, το αγαπημένο ζευγάρι που τηρεί πιστά τις παραδόσεις δε θα μπορούσε να μη βρεθεί οικογενειακά για να γιορτάσει την Ανάσταση του Κυρίου. Οι δυο τους μαζί με το μικρό Παναγιώτη Αντώνιο, καθώς και τα άλλα δυο από τα τρία παιδιά της Τζένης Μπαλατσινού, Μάξιμο και Αλεξάνδρα Κωστοπούλου βρέθηκαν στο εκκλησάκι των Αγίων Αναργύρων (Μετόχι Πανάγιου Τάφου) στο κέντρο της Αθήνας και αφού παρακολούθησαν με ευλάβεια την θεία λειτουργία έλαβαν το Άγιο Φως. Διακριτικοί αλλά και ευγενείς με τον κόσμο που σταμάτησε και τους ευχήθηκε χρόνια πολλά.

Εκεί τους συνάντησε και ο φωτογραφικός φακός του TLIFE εξασφαλίζοντας μερικές αποκλειστικές φωτογραφίες.

 

Νωρίτερα μέσα στη μέρα οι δυο τους έκαναν και μια τρυφερή ανάρτηση μέσα από το σπίτι τους στέλνοντας τις ευχές τους για καλό μήνα και καλή Ανάσταση ενώ λίγο αργότερα ο Βασίλης Κικίλιας βρέθηκε στα Κέντρα Υγείας Κεραμεικού και Αθηνών για να συνομιλήσει με το υγειονομικό προσωπικό και να τους πει το δικό του “ευχαριστώ” για τον αγώνα που δίνουν. (δες εδώ την ανάρτηση της Τζένης Μπαλατσινού)

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More