Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Το ρομαντικό βράδυ που πέρασαν οι νιόπαντροι! [pic]

Σχεδόν δύο μήνες είναι παντρεμένοι η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας και απολαμβάνουν στο έπακρο τον έγγαμο βίο τους. Το αγαπημένο ζευγάρι που στα μέσα του Ιούνη ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας σε μια λιτή τελετή στο Λυκαβηττό είναι αχώριστο και παρά το νέο φορτωμένο πρόγραμμα του νέου Υπουργού Υγείας, οι δυο τους βρίσκουν χρόνο για να ζήσουν τον έρωτά τους.

Η γνωστή παρουσιάστρια βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του συζύγου της και τον στηρίζει στο νέο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει, αλλά και εκείνος προσπαθεί να κάνει διαλείμματα για να περνάει ποιοτικό χρόνο μαζί της, μιας και όπως όλα δείχνουν… ο μήνας του μέλιτος αργεί ακόμα! Μετά από μια μίνι απόδραση με τις κόρες της στην αγαπημένη της Πάτμο, η Τζένη Μπαλατσινού επέτρεψε στην αγκαλιά του συζύγου της. Μάλιστα, εχθές, η Τζένη και ο Βασίλης πέρασαν ένα άκρως ρομαντικό βράδυ, πηγαίνοντας θερινό κινηματογράφο.

Οι δυο τους απόλαυσαν την ταινία τους κάτω από τον καλοκαιρινό αθηναϊκό ουρανό και ξεχάστηκαν για λίγο από τις σκοτούρες της καθημερινότητας.

Ο Βασίλης Κικίλιας ανέβασε στιγμιότυπο από τη χθεσινή βραδιά στα Instagram Stories του, ταγκάροντας το όνομα της αγαπημένης του.

Read More

And More