Τζένη Μπότση: Η κόρη της ντύθηκε με τα ρούχα της

Η Τζένη Μπότση έχει δει τον τελευταίο ενάμιση χρόνο τη ζωή της να αλλάζει, αφού ο ερχομός του πρώτου παιδιού της έφερε τα πάνω κάτω στην καθημερινότητά της.

Η ταλαντούχα ηθοποιός έφερε στον κόσμο την κόρη της τον Νοέμβριο του 2019, επισφραγίζοντας έτσι την αγάπη της με τον Αλέξανδρο Μιχαλά. Ο ερχομός της μικρής πλημμύρισε τις ζωές τους με απέραντη ευτυχία και φυσικά εκείνη αποτελεί την προτεραιότητά τους.


Η Τζένη Μπότση είναι πολύ δραστήρια μητέρα και δεν σταματά να απολαμβάνει τον ποιοτικό χρόνο με την κορούλα της. Η ίδια έχει καταφέρει να βρει το κλειδί της ισορροπίας και συνδυάζει άψογα δουλειά και προσωπική ζωή.

Πολλές μάλιστα φορές, η ηθοποιός μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram στιγμιότυπα δείχνοντάς μας το πως περνά με την κόρη της. Σήμερα οι δυο τους, με αφορμή τον καλό καιρό απόλαυσαν μερικές όμορφες στιγμές στον κήπο του σπιτιού τους με την Τζένη Μπότση να φωτογραφίζει την μικρή αποκαλύπτοντας μάλιστα πως τα ρούχα που φοράει είναι τα ρούχα που φόραγε και εκείνη όταν ήταν μικρή.

“Φοράει δικά μου ρούχα γιατί έχει φροντίσει γι΄αυτό η μαμά μου”

Read More

And More