Τζένη Θεωνά: Έχασε όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης της! Η chic εμφάνισή της σε θεατρική πρεμιέρα [pics]

Το διάσημο θεατρικό έργο TOP GIRLS της σπουδαίας Caryl Churchill ανεβαίνει φέτος στο θέατρο ΠΟΡΤΑ, σε σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου. Στην παράσταση παίζουν επτά απ’ τις πιο σημαντικές Ελληνίδες ηθοποιούς της γενιάς τους: Μαρία Καβογιάννη, Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Βίκυ Βολιώτη, Αλεξία Καλτσίκη, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Ειρήνη Μακρή, Άλκηστις Πολυχρόνη.

Το βράδυ της Πέμπτης, λοιπόν, πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης, με πλήθος κόσμου να δίνει το “παρών” και να καταχειροκροτεί τους συντελεστές. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και, μεταξύ άλλων, απαθανάτισε την Τζένη Θεωνά, σε μια solo βραδινή έξοδο.

Η γλυκιά ηθοποιός, η οποία πριν επτά μήνες έγινε μανούλα για πρώτη φορά, έκλεψε τις εντυπώσεις με την απόλυτα chic εμφάνισή της, καθώς και με την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Η Τζένη έχει χάσει όλα τα κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και έχει επιστρέψει στις παλιές αναλογίες της.

Ανανεωμένη και πιο όμορφη από ποτέ, πόζαρε χαμογελαστή στο φακό μόνη της, αλλά και μαζί με την καλή της φίλη και συνάδελφο Μαρία Καβογιάννη, με την οποία συνεργάστηκαν στην επιτυχημένη σειρά του MEGAΠίσω στο σπίτι” τις σεζόν 2011-2013 και από τότε ήρθαν πολύ κοντά.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More