Τζένη Θεωνά: Στην πρεμιέρα του συντρόφου της, μαζί με τους φίλους της! Φωτογραφίες

Η σχέση τους πάει από το καλύτερο και παρόλο που προσπαθούν να κρατούν χαμηλό προφίλ στα προσωπικά τους ο Δήμος Αναστασιάδης και η Τζένη Θεωνά στηρίζουν πάντα ο ένας τον άλλον. Το γνωστό ζευγάρι, λοιπόν, μετά τις φήμες περί εγκυμοσύνης βρέθηκε μαζί στο Βοτανικό Plus. Αφορμή η πρεμιέρα του γνωστού τραγουδιστή στην παράσταση “Το τσίρκο μας στην πόλη σας” που έγινε στη μεγάλη μουσική σκηνή και εντυπωσίασε.

Πρόκειται για μια διαφορετική πρόταση, όπου ο Δήμος Αναστασιάδης παρέα με τον Νίκο Ζαδέ και την Νικόλ Σαραβάκου παρουσιάζουν ένα μουσικό θέαμα που κυριολεκτικά κόβει την ανάσα, έχοντας στο πλευρό τους μια collectiva από τους καλύτερους ακροβάτες τσίρκου στην Ελλάδα! Και φυσικά, από την εναλλακτική πρεμιέρα του συντρόφου της δεν έλειπε και η Τζένη Θεωνά.

Μαζί με την Νάντια Μπουλέ, η Τζένη βρέθηκε στα πρώτα τραπέζια – φορώντας ένα μακρύ μαύρο φόρεμα- και δεν σταμάτησε να χειροκροτά τον καλό της. Εκτός, από το κορίτσι του Δήμου, όμως στην πρεμιέρα ήταν ο Λάκης Λαζόπουλος, η μητέρα της Νικόλ Σαραβάκου, Βίκυ Γεροθόδωρου και πολλοί ακόμη.

Δες φωτογραφίες:


Read More

And More