Τζένιφερ Λόπεζ: «Ήμουν εντελώς παγωμένη, τα σωματικά συμπτώματα με τρόμαζαν και ο φόβος επιδεινώθηκε»

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε πριν από λίγες ημέρες η Τζένιφερ Λόπεζ μέσα από το ενημερωτικό δελτίο της «On the JLo».

Η 52χρονη τραγουδίστρια αναφέρθηκε μέσα από το newsletter της στις κρίσεις πανικού που βίωνε όσο διένυε τη δεκαετία των 20 χρόνων της και μοιράστηκε τα συναισθήματά της, τονίζοντας πως «αισθανόταν σωματική παράλυση» κατά τη διάρκεια των σοβαρών κρίσεων πανικού.

«Υπήρχε μια περίοδος στη ζωή μου όπου κοιμόμουν 3 με 5 ώρες τη νύχτα. Ήμουν στο πλατό όλη μέρα και στο στούντιο όλη τη νύχτα και έκανα γυρίσματα βίντεοκλιπ τα Σαββατοκύριακα. Ήμουν λίγο πριν μπω στα 30 και νόμιζα ότι ήμουν ανίκητη», είπε αρχικά η Λατίνα σταρ.

Η Τζένιφερ Λόπεζ στη συνέχεια αποκάλυψε ποιο ήταν το περιστατικό όπου κατέρρευσε, περιγράφοντας: «Μια μέρα καθόμουν κατά τη διάρκεια ενός τρέιλερ, και όλο το στρες και η δουλειά, σε συνδυασμό με την έλλειψη ύπνου με έκαναν να καταρρεύσω». Η ίδια, σε άλλο σημείο, δεν δίστασε να εξομολογηθεί στους fans της ότι ένιωθε πως δεν μπορούσε να κουνηθεί. «Ήμουν εντελώς παγωμένη. Δεν μπορούσα να δω καθαρά. Τα σωματικά συμπτώματα άρχισαν να με τρομάζουν και ο φόβος επιδεινώθηκε».

«Συνειδητοποίησα πόσο σοβαρές μπορεί να είναι οι συνέπειες αν αγνοήσω αυτό που χρειαζόταν το σώμα και το μυαλό μου για να είναι υγιείς και από εκεί ξεκίνησε το ταξίδι μου προς την ευεξία», πρόσθεσε. Η Jennifer Lopez να ζει ισορροπημένα με την ευεξία να αποτελεί κύρια προτεραιότητα του τρόπου ζωής της, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι είναι μυστικό αντιγήρανσης.

Read More

And More