Τζέσυ Παπουτσή: Βραδινή έξοδος με τον επί 20 χρόνια σύντροφό της! Φωτογραφίες

Είναι ένα διακριτικό ζευγάρι που χαράζει κοινή πορεία στη ζωή του τα τελευταία 20 χρόνια. Ο λόγος για την Τζέσυ Παπουτσή και τον συνάδελφο και σύζυγό της Γιώργο Μανιό. Το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν από πέντε περίπου χρόνια στα Σκόπια, όπως αποκάλυψε χθες στην εκπομπή Μία της Τατιάνας Στεφανίδου η ηθοποιός.

/

“Ο Γιώργος είναι σύντροφος, που χρειάζεται κάθε άνθρωπος. Σε νοιάζεται, κι όχι μόνο εσένα αλλά κι όλο τον κόσμο. Είναι έτσι ο χαρακτήρας του. Είμαστε 20 χρόνια μαζί! Είναι φοβερό”, εξομολογήθηκε στην Τατιάνα Στεφανίδου η ηθοποιός. “Ο γάμος δεν είναι τίποτα, το θέμα είναι να τα βρίσκεις με έναν άνθρωπο. Εγώ το έκανα καθαρά για τον γιο μου και τη μητέρα μου, που συγχωρέθηκε”, συμπλήρωσε η ίδια. Δες εδώ όλα όσα είπε η Τζέσυ Παπουτσή στην εκπομπή Μία.

Το TLIFE συνάντησε την Τζέσυ Παπουτσή και τον σύζυγό της λίγες ώρες μετά την εκπομπή, στο Shamone, όπου διασκέδασαν παρακολουθώντας την παράσταση “I Love You Καργα” σε σκηνοθεσία Βασιλικής Ανδρίτσου. Στον ίδιο χώρο άλλωστε εμφανίζεται φέτος και η Τζέση Παπουτσή, πρωταγωνιστώντας μαζί με την Πωλίνα και την Ελένη Φιλίνη στην παράσταση: “Τρεις κόρες εν καμίνω”.


Με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη που συμμετέχει στην παράσταση.

Εκεί βρέθηκε χθες και ο Στέλλιος Διονυσία που μάλιστα πήρε το μικρόφων και τραγούδησε κατά τη διάρκεια της βραδιάς για το κοινό που βρέθηκε στο Shamone.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164