Τζίμης Πανούσης: Με την γλυκιά κόρη του στο θέατρο! [pics]

Ο Τζίμης Πανούσης μπορεί να είναι ένας εκρηκτικός καλλιτέχνης, που προκαλεί σε κάθε του εμφάνιση με τον αιχμηρό λόγο που διαθέτει, αλλά στην προσωπική του ζωή είναι ένας τρυφερός σύζυγος και στοργικός πατέρας, ο οποίος αρκετά συχνά εκφράζει την αγάπη του για την όμορφη οικογένειά του. Ο γνωστός καλλιτέχνης διατηρεί εδώ και αρκετά χρόνια σχέση με την Αθηνά Αϊδίνη, με την οποία έχει αποκτήσει μία κόρη, την Φωτεινή, η οποία είναι σήμερα 7 ετών.

Φυσικά, σαν πατέρας έχει τεράστια αδυναμία στην μικρή του κόρη, με την οποία λατρεύει να περνάει χρόνο μαζί της! Έτσι, το βράδυ της Δευτέρας, ο Τζίμης Πανούσης πήρε την Φωτεινή και πήγαν στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Λυσσασμένη Γάτα» («Cat on a hot tin roof»), του Τενεσί Ουίλιαμς, ένα από τα κορυφαία έργα της παγκόσμιας δραματουργίας σε μετάφραση και σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους “τσάκωσε” στο θέατρο Θησείον, με τον τρυφερό μπαμπά να μην αφήνει το χέρι της κόρης του στιγμή!
«Ανήκω στην κατηγορία των “αφοσιωμένων µπαµπάδων”. Με την κόρη μου, όταν δεν δουλεύω, είμαστε μαζί από το πρωί μέχρι το βράδυ», είχε δηλώσει στο παρελθόν ο Τζίμης Πανούσης για την πανέμορφη κόρη του.
Δες τις φωτογραφίες:
Λίγα λόγια για το έργο:
Η «Λυσσασμένη Γάτα» εξετάζει σε βάθος τις διαπροσωπικές σχέσεις των ζευγαριών και καταδεικνύει πως μόνο με την αποδοχή της προσωπικότητας του άλλου μπορεί να διασωθεί ένας έρωτας που ξεκίνησε από την ειλικρινή έλξη και των δύο. Τους εμβληματικούς ρόλους του έργου ενσαρκώνουν: Μπιγκ Ντάντι: Νικήτας Τσακίρογλου, Μάγκι: Μαρία Κίτσου, Μπρικ: Ορέστης Τζιόβας, Μπιγκ Μάμα: Ελένη Κρίτα, Γκούπερ: Γεράσιμος Σκαφίδας, Μέη: Μπέτυ Αποστόλου.
Σε μια πλούσια αγροικία, η οικογένεια Πόλιτ συγκεντρώνεται για τα 65α γενέθλια του Big Daddy, ο οποίος αγνοεί ότι είναι βαριά άρρωστος. Κατά τη διάρκεια των εορτασμών, μια σειρά γεγονότων φέρνει στο φως γιατί ο μικρός γιος, Μπρικ, δεν κάνει παιδιά με την πανέμορφη σύζυγό του, Μάγκι και έχει επιλέξει για μόνιμη συντροφιά του το ποτό. Ο μεγάλος γιος, Γκούπερ, ετοιμάζεται να γίνει για έκτη φορά πατέρας και ζητά το μερίδιο της κληρονομιάς που θεωρεί ότι του αναλογεί. Οι ενδοοικογενειακές διαμάχες και -κυρίως – η σύγκρουση του Μπιγκ Ντάντι με τον Μπρικ θα αλλάξει τις ζωές όλων.
Η Μάγκι. Ο Μπρικ. Ο Big Daddy. Τρία πρόσωπα, τρεις ρόλοι γραμμένοι από τον Τενεσί Ουίλιαμς, συνθέτουν ένα διαφορετικό τρίγωνο, οικογενειακό και ερωτικό, το τρίγωνο της «Λυσσασμένης γάτας». Το αιώνιο παιχνίδι του έρωτα και του θανάτου, της απελπισίας και της ελπίδας, της γονιμότητας και της στειρότητας, της φιλίας και της οικογένειας.

Read More

And More