Τζίνα Αλιμόνου: Μιλά για τη ζωή της μετά το διαζύγιο και απαντά για την επιστροφή της σε θέατρο και τηλεόραση (video)

Η Τζίνα Αλιμόνου μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, για την καθημερινότητα με τα παιδιά της , περιέγραψε πώς βίωσε την περίοδο της καραντίνας, αποκάλυψε τρόπους για να διατηρείται όμορφη και υγιής, δίνοντας βαρύτητα, όπως λέει, στο σπιτικό φαγητό που μαγειρεύει η ίδια. Tέλος αναφέρθηκε στην πρόταση συνεργασίας που δέχθηκε απο τον σκηνοθέτη, Δημήτρη Αποστόλου με τον οποίο στο παρελθόν υπήρξαν ζευγάρι.

 

Η γοητευτική ηθοποιός περιέγραψε στην Έλενα Πολυκάρπου και στην εκπομπή του Open “Eυτυχείτε” πως κατά τη διάρκεια της καραντίνας, στο τέλος της ημέρας ένιωθε κατάκοπη από την κούραση, παρά το γεγονός πως στο σπίτι την βοηθά η μητέρα της, έρχεται μία φορά την εβδομάδα, όπως είπε και της κάνει κάποια ψώνια και στη συνέχεια της μαγειρεύει δύο,τρία ελληνικά φαγητά.

Η Τζίνα Αλιμόνου είπε ότι της αρέσει να μαγειρεύει, η ίδια στα παιδιά της, ταϋλανδέζικα και κινέζικα φαγητά. Μιλώντας για τα μυστικά ομορφιάς της αποκάλυψε πως δεν είναι fun του μπότοξ και ότι μία μέθοδος που της αρέσει, για την περίποιήση της, είναι η γιόγκα προσώπου.

Ακόμα, ανέφερε πως δέχθηκε, πρόσφατα, πρόταση από τον Δημήτρη Αποστόλου, με τον οποίο, στο παρελθόν είχαν συνδεθεί συναισθηματικά και είχαν σχέση, να συμμετάσχει στην παράσταση που ετοιμάζει. “Τον Δημήτρη τον συμπαθώ πάρα πολύ, έχουμε μια πολύ καλή σχέση. Με εξέπληξε στην αρχή η πρόταση του αλλά μετά συναντηθήκαμε, βρεθήκαμε, τα είπαμε και μακάρι να προχωρήσει. θα δούμε. Το θέατρο το σκέφτομαι αλλά επίσης σκέφτομαι και τον χρόνο μου γιατί είμαι λίγο στενά από χρόνους. Ναι, το αγαπώ όμως πολύ το θέατρο”.

Τέλος, στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση είπε: “Έχω κάνει συζητήσεις με το Dot, δεν έχουν ολοκληρωθεί, πιστεύω ότι είναι μια πολύ μοντέρνα εκπομπή και μου πάει. Θα δούμε αν μπορώ να κάνω ίσως κάποια ενότητα για κάποιο χρονικό διάστημα”.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

 

Read More

And More