Τζώνη Καλημέρης: Ο γάμος με τη Χριστίνα Κοντοβά, η υιοθεσία της Ada και η αρρώστια

Ο Τζώνη Καλημέρης φιλοξενήθηκε στο Πρωινό και μίλησε στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα για τη Χριστίνα Κοντοβά, την υιοθεσία της Ada και τις δύσκολες στιγμές της αρρώστιας που αντιμετώπισε.

«Δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου, θα σου πω όμως πως από την πρώτη στιγμή που γνώρισα τη Χριστίνα είχε αυτό το θέμα στο μυαλό της και ήταν μία συνθήκη που είχα δεχτεί εγώ, ότι αν μείνουμε μαζί και είμαστε καιρό, θα το κάνουμε. Εκτός του ότι θα στηρίξω απόλυτα ό,τι κάνει η Χριστίνα, θα είναι κόρη μου το κορίτσι» είπε αναφορικά με τη μικρή Ada και το γεγονός ότι η σχεδιάστρια του είχε γνωστοποιήσει εξ’ αρχής ότι θέλει να υιοθετήσει ένα κοριτσάκι.

«Έχω απεριόριστο σεβασμό, πέραν της αγάπης στη Χριστίνα. Το ότι έκανε αυτό το πράγμα ήταν κάτι πολύ δύσκολο, πολύ δικό της και τη θαυμάζω απεριόριστα. Και δεν είχα καμία άλλη επιλογή από το να σταθώ δίπλα της» συμπλήρωσε.

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο του γάμου, ο Τζώνη Καλημέρης σημείωσε ότι «δεν έχουμε παντρευτεί ακόμα. Κάποια στιγμή θα παντρευτούμε. Εγώ το έχω ξαναπεί. Δεν έχω κανέναν φόβο ή αντίρρηση με τον γάμο. Γάμο κανονικό θα κάνουμε, όχι σύμφωνο συμβίωσης».

Ο Τζώνη Καλημέρης, οποίος έχει τρεις γιους, περιέγραψε πώς είναι να είναι και μπαμπάς ενός κοριτσιού. «Έφτασα σε αυτή την ηλικία που είμαι να εκπαιδεύομαι ως πατέρας κοριτσιού. Πολλές φορές στη ζωή μας βάζουμε μία τελεία. Αυτό ήταν τελείωσα, ό,τι προσέφερα το προσέφερα στην κοινωνία. Και ξαφνικά σου ανοίγεται ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου, εκεί που είχες βάλει τελεία» είπε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος απάντησε και για την ασθένεια που πέρασε στο παρελθόν. «Δεν με επηρέασε σωματικά, ψυχολογικά, σωματικά η αρρώστια. Καθόλου. Φοβήθηκα για τη ζωή μου, μπορούσα να κάνω κάτι; Πέρασα αρκετά μεγάλο ζόρι με τις θεραπείες. Μέχρι που πήγα στην Αμερική και “σκότωσα το θηρίο”, βέβαια δεν σκοτώνεται ποτέ, είναι σε χειμέρια νάρκη. Είναι 12 χρόνια τώρα που είμαι μία χαρά. Ευτυχώς για μένα, οι εξετάσεις είναι επιφανειακές. Δεν είχα ακριβώς καρκίνο του δέρματος, είναι λέμφωμα, που είναι ορατό».

Read More

And More