Τζώνη Καλημέρης: Βόλτα με τη μικρή Ada στο κέντρο της Αθήνας -Η τρυφερή σχέση μπαμπά και κόρης

Μία υπέροχη σχέση έχει ο Τζώνη Καλημέρης με την κόρη του Ada, λίγες εβδομάδες μετά το ταξίδι της μαζί με τη μητέρα της, Χριστίνα Κοντοβά από την Αφρική στην Ελλάδα.

Ο Τζώνη Καλημέρης απαθανατίστηκε πρόσφατα από τον φωτογραφικό φακό να κρατά από το χέρι τη μικρή Ada και να απολαμβάνουν τη βόλτα και τα ψώνια τους στο κέντρο της Αθήνας που τόσο αγαπούν. Ο ισχυρός άνδρας των media, όπως πολλοί τον αποκαλούσαν και συνεχίζουν να τον αποκαλούν, λατρεύει την «καρδιά» της πρωτεύουσας και αυτός είναι και ο λόγος που ασχολήθηκε επιχειρηματικά με την εστίασε, ανοίγοντας ιταλικό εστιατόριο.

Ο Τζώνη Καλημέρης, όπως θα δεις στα στιγμιότυπα, δεν άφησε λεπτό από τα μάτια του τη μικρή Ada.

Δες τα στιγμιότυπα:

«Από την πρώτη στιγμή που γνώρισα τη Χριστίνα είχε αυτό το θέμα στο μυαλό της και ήταν μία συνθήκη που είχα δεχτεί εγώ, ότι αν μείνουμε μαζί και είμαστε καιρό, θα το κάνουμε. Εκτός του ότι θα στηρίξω απόλυτα ό,τι κάνει η Χριστίνα, θα είναι κόρη μου το κορίτσι» είπε αναφορικά με τη μικρή Ada και το γεγονός ότι η σχεδιάστρια του είχε γνωστοποιήσει εξ’ αρχής ότι θέλει να υιοθετήσει ένα κοριτσάκι.

Έφτασα σε αυτή την ηλικία που είμαι να εκπαιδεύομαι ως πατέρας κοριτσιού. Πολλές φορές στη ζωή μας βάζουμε μία τελεία. Αυτό ήταν τελείωσα, ό,τι προσέφερα το προσέφερα στην κοινωνία. Και ξαφνικά σου ανοίγεται ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου, εκεί που είχες βάλει τελεία» είπε χαρακτηριστικά», είχε δηλώσει ο Τζώνη Καλημέρης σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή Πρωινό.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More