Τζώνη Καλημέρης - Χριστίνα Κοντοβά: Ανανεωμένοι σε θεατρική βραδιά, μετά από τις διακοπές τους στην Καπαδοκία!

Τζώνη Καλημέρης – Χριστίνα Κοντοβά: Ανανεωμένοι σε θεατρική βραδιά, μετά από τις διακοπές τους στην Καπαδοκία! | tlife.gr

Μετά από ένα όμορφο Πάσχα στη Μύκονο, η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης, έκαναν ακόμη μία εξόρμηση στην μαγευτική Καπαδοκία. Χωρίς μάλιστα να έχουν κανένα λόγο να κρύβονται αφού πια η σχέση τους είναι επίσημη, μπορεί να μην μιλούν γι’ αυτή αλλά δεν σταματούν τις κοινές εμφανίσεις.

Η γνωστή σχεδιάστρια μπορεί να μίλησε μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή της για τα νέα δεδομένα στην προσωπική της ζωή, αλλά δεν επεκτάθηκε πολύ. «Είναι αυτή η σχέση που βλέπεις στις φωτογραφίες. Πραγματικά δεν έχω να πω κάτι περισσότερο γιατί είμαι καλά. Αισθάνομαι ολοκληρωμένη σ’ αυτό το κομμάτι», είπε στο περιοδικό People. «Είναι πολλά αυτά που θαυμάζω στο σύντροφό μου, αλλά δεν θα ήθελα να επεκταθώ περισσότερο», συμπλήρωσε η ίδια.

Το βράδυ της Πέμπτης, βρέθηκαν στο Παλλάς και στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης, «Αναζητώντας τον Αττίκ». Οι δυο τους έδειχαν ανανεωμένοι κι ευδιάθετοι και πόζαραν χαμογελαστοί στον φακό.

READ more