Τζώνη Καλημέρης – Χριστίνα Κοντοβά: Ο «αθόρυβος» χωρισμός και οι τρυφερές στιγμές με την κόρη τους, Ada

Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης δεν είναι πια μαζί και ο χωρισμός τους έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία.

Η γνωστή σχεδιάστρια ρούχων και ο ισχυρός άνδρας των media μετά από 5,5 χρόνια κοινής πορείας αποφάσισαν – σύμφωνα με όσα ανέφερε στο “Πρωινό μας” ο Νίκος Γεωργιάδης – πριν λίγες ημέρες να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή με την τελευταία τους κοινή εμφάνιση να έχει πραγματοποιηθεί στις 5/11. (δες εδώ φωτογραφίες από την τελευταία κοινή δημόσια εμφάνιση της Χριστίνας Κοντοβά και του Τζώνη Καλημέρη)

Όλα αυτά τα χρόνια το ζευγάρι είχε επιλέξει να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να μην απασχολεί τα Μέσα φροντίζοντας πάντα να βρίσκεται ο ένας στο πλευρό του άλλου. 

Χριστίνα Κοντοβά: Ο Τζώνη Καλημέρης στήριξε την απόφασή της να υιοθετήσει 

Ακόμη και στην απόφαση της Χριστίνας Κοντοβά να υιοθετήσει ένα κορίτσι από την Ουγκάντα, ο Τζώνη Καλημέρης ήταν δίπλα της ταξιδεύοντας κάποιες φορές στην Αφρική, ώστε να γνωρίσει και εκείνος από κοντά το κορίτσι που θα έπαιρνε στο μέλλον τη θέση κόρης στη ζωή του.

«Δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου, θα σου πω όμως πως από την πρώτη στιγμή που γνώρισα τη Χριστίνα είχε αυτό το θέμα στο μυαλό της και ήταν μία συνθήκη που είχα δεχτεί εγώ, ότι αν μείνουμε μαζί και είμαστε καιρό, θα το κάνουμε. Εκτός του ότι θα στηρίξω απόλυτα ό,τι κάνει η Χριστίνα, θα είναι κόρη μου το κορίτσι» είχε πει ο Τζώνη Καλημέρης πριν έναν περίπου χρόνο στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1 προσθέτοντας:

«Έχω απεριόριστο σεβασμό, πέραν της αγάπης στη Χριστίνα. Το ότι έκανε αυτό το πράγμα ήταν κάτι πολύ δύσκολο, πολύ δικό της και τη θαυμάζω απεριόριστα. Και δεν είχα καμία άλλη επιλογή από το να σταθώ δίπλα της».

Μάλιστα, στην ίδια συνέντευξη ο Τζώνη Καλημέρης μίλαγε και για τα σχέδια γάμου που έκαναν με τη Χριστίνα Κοντοβά.

«Δεν έχουμε παντρευτεί ακόμα. Κάποια στιγμή θα παντρευτούμε. Εγώ το έχω ξαναπεί. Δεν έχω κανέναν φόβο ή αντίρρηση με τον γάμο. Γάμο κανονικό θα κάνουμε, όχι σύμφωνο συμβίωσης» είχε πει.

«Έφτασα σε αυτή την ηλικία που είμαι να εκπαιδεύομαι ως πατέρας κοριτσιού. Πολλές φορές στη ζωή μας βάζουμε μία τελεία. Αυτό ήταν τελείωσα, ό,τι προσέφερα το προσέφερα στην κοινωνία. Και ξαφνικά σου ανοίγεται ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου, εκεί που είχες βάλει τελεία» είπε χαρακτηριστικά στην ίδια συνέντευξη.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τον είχε συλλάβει σε εξόδους μόνο με την μικρή Ada, είτε πιο οικογενειακά με το μικρό κορίτσι και την ίδια την Χριστίνα Κοντοβά ή τον πατέρα της.

Από την πλευρά της, η Χριστίνα Κοντοβά είχε δημοσιεύσει κάποια στιγμή και ένα βίντεο στο οποίο η μικρή Ada ακούγεται να λέει στον Τζώνη Καλημέρη, “Μπαμπά μου σ’ αγαπώ πολύ” και εκείνον να της απαντά, “κι εγώ σ’ αγαπώ πολύ πολύ”.

Σύμφωνα με πληροφορίες της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του ΣΚΑΪ, ο Τζώνη Καλημέρης αναμένεται να μετακομίσει σε νέο σπίτι, κοντά στην περιοχή της Ακρόπολης προκειμένου να είναι κοντά στη μικρή.

Άλλωστε η Ada πάντα θα ενώνει το ζευγάρι…

Read More

And More