Τζώνη Καλημέρης – Χριστίνα Κοντοβά: Βραδινή έξοδος στα Ματογιάννια! [pics]

Τα δύσκολα πέρασαν και τώρα επέστρεψαν σιγά σιγά στις αγαπημένες τους συνήθειες. Ο λόγος για τον Τζώνη Καλημέρη και την Χριστίνα Κοντοβά, που μετά την καραντίνα και την περιπέτεια υγείας που πέρασαν, νοσώντας από τον κορονοϊό, έκαναν την πρώτη τους απόδραση στο νησί των ανέμων. Το αγαπημένο ζευγάρι βρέθηκε στην όμορφη Μύκονο και απόλαυσε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος πλάι στο κύμα.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους απαθανάτισε σε χαλαρή βόλτα τους στα Ματογιάννια, όπου απόλαυσαν το ποτό τους και συναντήθηκαν με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Το ζευγάρι, μάλιστα, περπατούσε αγκαλιά στα σοκάκια της Μυκόνου και οι δυο τους έδειχναν να είναι full in love!

Η επιτυχημένη σχεδιάστρια μόδας και ο ισχυρός άντρας των ΜΜΕ μετά την περιπέτεια με την υγεία τους είχαν ανάγκη να ταξιδέψουν και να «ξεφύγουν» από την Αθήνα και τις υποχρεώσεις στην πόλη. Μάλιστα, η Χριστίνα Κοντοβά δεν σταμάτησε να κάνει βουτιές στις αγαπημένες της παραλίες στη Μύκονο και να χαλαρώνει πλάι στο κύμα.

Το ζευγάρι μάλιστα, γιόρτασε την επέτειό της σχέσης του στο όμορφο νησί με την Χριστίνα Κοντοβά να ανεβάζει φωτογραφία με τα δώρα που δέχτηκε από τον καλό της…

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: ndp

Read More

And More