Τζόνι Ντεπ Vs Άμπερ Χέρντ: Από τον θυελλώδη έρωτα στον «πόλεμο» – Οι καταγγελίες και η δικαστική διαμάχη

Αυτές τις ημέρες πραγματοποιείται η δίκη του Johnny Depp και της Amber Heard, ύστερα από τη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση ύψους 50 εκατομμυρίων δολαρίων που υπέβαλε ο διάσημος ηθοποιός εις βάρος της πρώην συζύγου του.

Τα άπλυτα του ζευγαριού έχουν βγει όλα στη φόρα, ενώ καθημερινά βγαίνουν στο «φως» σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον έγγαμο βίο τους και τις τραγικές στιγμές που βίωνε ο χολιγουντιανός σταρ στο πλευρό της 35χρονης ηθοποιού.

Η γνωριμία και ο θυελλώδης έρωτας που οδήγησε σε έναν γάμο – εμπόλεμη ζώνη…

 

Ο Johnny Depp και η Amber Heard γνωρίστηκαν το 2009 στα γυρίσματα της ταινίας «The Rum Diary». Οι δυο τους ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και στις 3 Φεβρουαρίου του 2015 παντρεύτηκαν σε μια ιδιωτική τελετή στη βίλα τους στο Los Angeles. 

«Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο χαρούμενοι που αρραβωνιαστήκαμε, είμαστε ενθουσιασμένοι που θα μοιραστούμε μαζί το υπόλοιπο της ζωής μας» είχαν δηλώσει από κοινού μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα τους το 2014.

Ο Johnny μάλιστα δήλωνε πως παντρεύτηκε την Amber επειδή «κατάφερε να μπει στο κεφάλι του», ενώ εκείνη δήλωνε πως μετά το γάμο δεν είχε αλλάξει κάτι αναμεταξύ τους και όλα ακολουθούσαν μία φυσιολογική πορεία. Κερασάκι στην τούρτα, ήταν η δήλωση της στο Marie Claire τον περασμένο Νοέμβριο, ότι όλα μεταξύ τους ήταν μια χαρά…

Και ενώ κυλούσαν όλα ομαλά και όλοι πίστευαν ότι ο Johnny Depp βρήκε τη γυναίκα της ζωής του, δεκαπέντε μήνες μετά τον γάμο τους ο ηθοποιός θα δημοσιεύσει μια λιτή, σύντομη τελετή: «Λαμβάνοντας υπόψη τη σύντομη διάρκεια του γάμου και την πρόσφατη, τραγική απώλεια της μητέρας του, ο Johnny δεν θα απαντήσει σε καμία από αυτές τις αισχρές, ψευδείς ιστορίες, τα κουτσομπολιά και την παραπληροφόρηση και τα ψέματα σχετικά με την προσωπική του ζωή. Ελπίζουμε πως η λύση αυτού του σύντομου γάμου θα έρθει γρήγορα».

Η δικαστική διαμάχη και η «ήττα» του Johnny Depp

 

Την ίδια ώρα, η Amber Heard θα καταγγείλει σε ένα αμερικανικό δικαστήριο, όπου εμφανίστηκε με μελανιές στο πρόσωπο ότι ο 52χρονος τότε σύζυγός της την ξυλοκόπησε, λέγοντας μάλιστα πως είναι θύμα επαναλαμβανόμενης ενδοοικογενειακής βίας.

Ο ηθοποιός από την πλευρά του αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που του είχε προσάψει η σύζυγός του. Τα περιοριστικά μέτρα που ζήτησε η τελευταία έγιναν δεκτά, με το διαζύγιό τους να οριστικοποιείται τον Αύγουστο του 2016. Οι δυο τους έφτασαν σε συμβιβασμό, με τον Johnny Depp να συμφωνεί να της δώσει 7 εκατομμύρια δολάρια και εκείνη να κάνει άρση των περιοριστικών μέτρων.

Μετά τη συγκεκριμένη δικαστική απόφαση και ύστερα από την πίεση της εταιρείας παραγωγής Warner Bros ο Johnny Depp παραιτήθηκε από τη συμμετοχή του στην ταινία Fantastic Beasts 3, για την οποία όμως εισέπραξε 16 εκατομμύρια δολάρια. Να σημειώσουμε εδώ πως παρότι όσες εταιρείες σταμάτησαν να συνεργάζονται με τον Johnny Depp, ο διάσημος οίκος Dior ήταν ο μόνος που δεν του γύρισε την πλάτη.

Το δικαστήριο και οι απίστευτες καταγγελίες

 

Ο Johnny Depp και η Amber Heard βρίσκονται καθημερινά στο δικαστήριο, μέχρι να λυθεί η δικαστική διαμάχη τους. Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του σε μια ακροαματική διαδικασία, ο ηθοποιός δήλωσε ότι εκείνη ήταν που έγινε βίαιη όταν η σχέση τους κατέρρεε, εκτοξεύοντας ύβρεις, οι οποίες ενίοτε κλιμακώνονταν σε ένα χαστούκι ή μια σπρωξιά.

«Θα μπορούσε να ξεκινήσει με ένα χαστούκι. Θα μπορούσε να ξεκινήσει με μια σπρωξιά. Θα μπορούσε να ξεκινήσει με το να πετάξει ένα τηλεκοντρόλ στο κεφάλι μου. Θα μπορούσε να ρίξει ένα ποτήρι κρασί στο πρόσωπό μου», τόνισε ο σταρ.

«Ποτέ ο ίδιος δεν έφτασα στο σημείο να χτυπήσω την κυρία Χερντ με οποιονδήποτε τρόπο, ούτε έχω χτυπήσει ποτέ καμία γυναίκα στη ζωή μου», πρόσθεσε επίσης ο Johnny Depp.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο Johnny Depp αναφέρθηκε και στην στιγμή που βρέθηκαν «ανθρώπινα περιττώματα» στα σεντόνια του κρεβατιού του. Tο περιστατικό σημειώθηκε όταν η 35χρονη καβγάδισε μαζί του για την καθυστερημένη άφιξή του στα 30α της γενέθλια. 

Ο Johnny είπε στην κατάθεσή του πως όταν έφτασε, η ασφάλειά του τον προειδοποίησε να μην μπει στην κρεβατοκάμαρα, με τον φρουρό ασφαλείας του να του δείχνει μια φωτογραφία του συζυγικού τους κρεβατιού. Όπως κατέθεσε στο δικαστήριο: «Στη δική μου πλευρά του κρεβατιού υπήρχαν ανθρώπινα περιττώματα. Γέλασα. Ήταν τόσο σουρεαλιστικό. Ήταν τόσο παράξενο που μόνο να γελάσω μπορούσα».

Η δίκη θα συνεχιστεί και την άλλη βδομάδα και ο κόσμος περιμένει τη δικαστική και ηθική δικαίωση του Johnny Depp, ο οποίος είδε τη ζωή και την καριέρα του να καταστρέφεται από την ημέρα που γνώρισε την Amber Heard. Τελικά δεν έχουν όλα τα παραμύθια αίσιο τέλος…

Φωτογραφίες: Splash/Ideal Image, Reuters

Read More

And More