Τζωρτζίνα Λιώση: «Έχουν υπάρξει χρόνια που τα θυμάμαι δύσκολα και πιο σκοτεινά» – Η αποκάλυψη για τον γάμο της με τον Ντένη Μακρή

Με αφορμή τη συμμετοχή της στη νέα τηλεοπτική σειρά του “Alpha” γιατρός, η Τζωρτζίνα Λιώση μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στον γάμο της με τον Ντένη Μακρή, αλλά και τα σκοτεινά – για εκείνη – χρόνια του σχολείου.

«Θα είμαι στη σειρά Γιατρός. Συνειδητοποίησα πρόσφατα ότι είχα 10 χρόνια να κάνω τηλεόραση. Με τον Γιατρό έγινε μια άρτια δουλειά με πολύ λεπτομέρεια. Ήταν δύσκολο γιατί υπήρχαν ιατρικοί όροι και χειρουργεία που έπρεπε να δείξουμε και να αφηγηθούμε» ανέφερε αρχικά η Τζωρτζίνα Λιώση για το νέο επαγγελματικό της βήμα.

Για τον γάμο της με τον Ντένη Μακρή, η Τζωρτζίνα Λιώση είπε, «Ο γάμος με τον Ντένη Μακρή ήρθε από μόνο του και αποφασίσαμε να κάνουμε μια γιορτή για την αγάπη».

«Στο γυμνάσιο αποφάσισα ότι θέλω να γίνω ψυχολόγος. Έχουν υπάρξει χρόνια στο σχολείο που τα θυμάμαι δύσκολα και πιο σκοτεινά. Οφείλουμε να είμαστε μοναδικοί και διαφορετικοί. Μόνο έτσι θα καταφέρουμε να είμαστε ευτυχισμένοι», ανέφερε τέλος η Τζωρτζίνα Λιώση.

 

Read More

And More