Τζωρτζίνα Λιώση: Η επιστροφή στο θέατρο ως “Λολίτα” και το party πριν την πρεμιέρα [pics]

Στο κέντρο της Αθήνας γιόρτασαν οι συντελεστές της παράστασης “Lolita Reversed”. Το έργο του Χρήστου Καρασαββίδη , μετά την επιτυχία που σημείωσε πέρσι στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, το του, επιστρέφει στην κεντρική σκηνή του θεάτρου Επί Κολωνώ. Η πρεμιέρα είναι στις 14 Οκτωβρίου, σε μια ολοκαίνουρια εκδοχή χωρίς περικοπές με την Τζωρτζίνα Λιώση στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

«Πάμε σπιτιμασσεπαρακαλώ» {Lolita Reversed | 14 Οκτωβρίου – Θέατρο Επί Κολωνώ – Κεντρική Σκηνή} Lolita Party | πατάτες και καρδούλες. #LOLITAREVERSED #lolita #nabokov #theatre #party @christoskar

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη g. (@g.le.fou) στις

Η όμορφη ηθοποιός μαζί με τους υπόλοιπους συντελεστές της παράστασης (Κώστας Καζανάς, Μάρω Παπαδοπούλου, Δώρα Παρδάλη, Νικόλας Ανδρουλάκης, Κρίστελ Καπερώνη) γιόρτασαν την έναρξη της νέας σεζόν με ένα μεγάλο party στο Frau.

Η προσωποποίηση του απαγορευμένου καρπού κρύβεται στη σοκαριστική ιστορία που λογοκρίθηκε και λατρεύτηκε από εκατομμύρια αναγνώστες, την Λολίτα του Βλαντιμίρ Ναμπόκοφ.

Εμπνευσμένο από το ομώνυμο αιρετικό μυθιστόρημα, το “Lolita Reversed” ξαναγράφει από την αρχή τη θυελλώδη ερωτική ιστορία ανάμεσα στον πατριό και το ανήλικο νυμφίδιο, εξερευνώντας τα όρια της παιδικής σεξουαλικότητας και της εκμετάλλευσης ανάμεσα στον θύτη και το θύμα, ιδίως, όταν αυτοί οι ρόλοι είναι δυσδιάκριτοι.

Η πιο διάσημη παράνομη ερωτική ιστορία του κόσμου, σε μια ολοκαίνουρια εκδοχή δοκιμάζει τις αντοχές της ανθρώπινης επιθυμίας και τα όρια του σύγχρονου θεάτρου.

Read More

And More