Τζωρτζίνα Νικάκη: Έτοιμη να μαγέψει και την Πάτρα!

Ξεχωρίζει τα τελευταία χρόνια τόσο για την μελωδική φωνή της, όσο και για την εκρηκτική της παρουσία, έχοντας καταφέρει να κερδίσει παράλληλα την αγάπη και την αποδοχή του κόσμου.

Η Τζωρτζίνα Νικάκη, η οποία απασχολεί την δισκογραφία με τα τραγούδια της αλλά με τον απίστευτο χαρακτήρα της, έχοντας χαμηλούς τόνους στο ενεργητικό της επιστρέφει δυναμικά σε ένα από τα πιο όμορφα μαγαζιά της Πάτρας το ROMEO.

Μετά την επιτυχημένη σεζόν στο μαγαζί που εμφανιζόταν στην Αθήνα και αφού οι προτάσεις έπεφταν βροχή από τους επιχειρηματίες, που γνωρίζουν πολύ καλά την τραγουδίστρια, ως γνήσια λαϊκή φωνή αποθεώνοντας πάντα το κέφι στα μαγαζιά όπου εμφανίζεται, έκλεισε την καλύτερη θέση σε ένα από τα πιο όμορφα και μεγάλα μαγαζιά της Πάτρας.

Εκρηκτική παρουσία με πολύ ωραία φωνή, είναι ο τέλειος συνδυασμός που κάνει τη Τζωρτζίνα μία τραγουδίστρια με κύρος.

Ανανεωμένη και πατώντας γερά στα πόδια της με συνεργάτες μεγάλα ονόματα της μουσικής του σήμερα που την πιστεύουν έχει να κάνει μεγάλες ζημιές.

Τα τραγούδια της τα γνωρίζει ο κόσμος και παίζουν σε όλα τα τα ελληνικά ραδιόφωνα. Γυναίκα με απίστευτη προσωπικότητα έχει κερδίσει τις καλύτερες κριτικές αφού και το γνωστό δίδυμο Κυριάκος Παπαδόπουλλος και Ηλίας Φιλίππου της έχουν εμπιστευτεί τραγούδια τους.

Μαζί με δυο υπέροχα αγόρια, τον Σάκη Αρσενίου και τον Στέλιο Λεγάκη στο ROMEO της Πάτρας ξεκινάνε τις εμφανίσεις τους και όπως όλα δείχνουν ο κόσμος της Πάτρας και όχι μόνο θα έχει την καλύτερη διασκέδαση.

Read More

And More