Τζώρτζης Μονογυιός: Ο παππούς του Mad Clip στέλνει μήνυμα στην οικογένειά του – «Ο πόνος τους θα είναι μεγάλος»

Πανελλήνιο σοκ προκάλεσε ο τραγικός θάνατος του επιχειρηματία Τζώρτζη Μονογυιού την περασμένη Πέμπτη 15/1 που πέθανε στην Βουλιαγμένη, οδηγώντας την ολοκαίνουργια Ferrari του. Το μοιραίο δυστύχημα είχε πολλά κοινά με εκείνο του τράπερ Mad Clip, ο οποίος έχασε τη ζωή του σχεδόν στο ίδιο σημείο τον Σεπτέμβρη του 2021.

Ο παππούς του αδικοχαμένου καλλιτέχνη μίλησε στο Πρωινό και έστειλε ένα δυνατό μήνυμα προς την οικογένεια του αδικοχαμένου επιχειρηματία. 

«Θα ήθελα να πω στην οικογένειά του ότι ήταν μια άτυχη στιγμή για το παιδί τους που χάσανε και σκοτώθηκε. Τους εύχομαι εκ μέρους της καρδιάς μου όπως εμείς υποφέραμε με τον εγγονό μας που σκοτώθηκε και αυτός άδικα να κάνουν κουράγιο, αλλά δυστυχώς τέτοιες ώρες, κουράγιο δεν υπάρχει. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Ο πόνος τους θα είναι μεγάλος και θα τον νιώθουν μέχρι που να πεθάνουν. Ας είναι ελαφρύ τον χώμα που θα τον σκεπάσει και οι άνθρωποι οι δικοί του να μπορέσουνε να σταθούνε στα πόδια τους, όπως μπορούνε. Δεν πρόκειται να τον ξεχάσουν, δεν ξεχνιέται ο χαμός ενός άδικου νέου. Δεν ξεχνιέται με τίποτα ο πόνος τους θα είναι μεγάλος. Ο Θεός να τους λυπηθεί» εξομολογήθηκε ο παππούς του Mad Clip. 

 

Read More

And More