Τζούλια Κόλλια: Η αποκάλυψή της για τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη της

Μανούλα για πρώτη φορά έγινε πριν από λίγες ημέρες η Τζούλια Κόλλια, καθώς υποδέχτηκε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Κωνσταντίνο Μακρυγιώργη.

Το ζευγάρι εδώ μετά από εννέα μήνες αναμονής κρατά στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι που ήρθε στον κόσμο για να συμπληρώσει την οικογενειακή του ευτυχία.

Η Τζούλια Κόλλια αυτές τις μέρες προσπαθεί να βρει τα πατήματά της στη νέα της καθημερινότητα, παράλληλα όμως, φροντίζει να κάνει και πράγματα που την χαλαρώνουν από το επιβαρυμένο πλέον, πρόγραμμά της.

Σήμερα, Παρασκευή 23/6 η Τζούλια Κόλλια σε ένα διάλειμμα από τις οικογενειακές της υποχρεώσεις, έκανε ένα Q&A με τους διαδικτυακούς της φίλους, θέλοντας να απαντήσει στις ερωτήσεις που δέχτηκε για την εγκυμοσύνη. Μεταξύ αυτών, η πρώην παίκτρια του My Style Rocks αποκάλυψε πόσα κιλά πήρε στην εγκυμοσύνη της, τα οποία φαίνεται ήδη να έχει χάσει.

«Μία μέρα πριν τον τοκετό ήμουν 69 κιλά. Μη σας τα πολυλογώ συνολικά πήρα 7,5 κιλά. Δεν έκανα καμία διατροφή και δεν είχα ούτε εμετούς», αποκάλυψε η Τζούλια Κόλλια.

Read More

And More