Τζούλια Κόλλια – Κωνσταντίνος Μακρυγιώργης: Το TLIFE στα εγκαίνια του νέου τους κέντρου αισθητικής

Στα εγκαίνια του νέου κέντρου αισθητικής της Τζούλιας Κόλλια και του συζύγου της Κωνσταντίνου Μακρυγιώργη βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής 10 Νοεμβρίου το TLIFE.

Το νέο κέντρο αισθητικής του αγαπημένου ζευγαριού βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και χθες βράδυ άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του προκειμένου να υποδεχθεί μερικούς καλούς φίλους ανάμεσα στους οποίους οι: Βάνα Μπάρμπα, Λάκης Γαβαλάς, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Ναταλία Δραγούμη, Νίκος Αναδιώτης, Κώστας Φραγκολιάς, Ελένη Τσολάκη, Κώστας Σομμερ, Βαλεντίνη Παπαδάκη, Μπάγια Αντωνοπούλου, Ειρήνη Γκανιάτσου, Σάρα Εσκενάζυ, Στέλιος Χανταμπάκης, Όλγα Πηλιάκη, Βίκυ Χατζηβασιλείου, Περικλής Κονδυλάτος και Χάρης Σιανίδης καθώς και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που ήταν και ο παρουσιαστής της εκδήλωσης.

Η Τζούλια Κόλλια βρίσκεται πάντα στο πλευρό του συζύγου της Κωνσταντίνου Μακρυγιώργη και τον στηρίζει σε κάθε του βήμα. Πριν λίγο καιρό μάλιστα, είχαν βρεθεί στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, TLive και είχαν μιλήσει μεταξύ άλλων για τη γνωριμία τους που έγινε σε μια κηδεία, τον γάμο τους αλλά και το τροχαίο ατύχημα που είχε ο γνωστός πλαστικός και τον καθήλωσε σε αναπηρικό αμαξίδιο. (δες εδώ όλα όσα είχε πει τότε το ζευγάρι)

Δες παρακάτω τις φωτογραφίες που εξασφάλισε ο Πέτρος Χόντος για το TLIFE

  

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More