Τζούλια Νόβα: Ενοχλημένη με τους δημοσιογράφους μετά την επίθεση στον πρώην σύντροφό της, Γιάννη Μάρκου – «Λίγη διακριτικότητα»

 Ξέσπασε η Τζούλια Νόβα με ένα δημόσιο μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Το μοντέλο και πρώην συμπαρουσιάστρια του Πέτρου Πολυχρονίδη στον «Τροχό της Τύχης» τα έβαλε με τους δημοσιογράφους, μετά την επίθεση με 15 μαχαιριές στον πρώην σύντροφό της, Γιάννη Μάρκου.

Η Τζούλια Νόβα παρακάλεσε για διακριτικότητα και κατανόηση και ξεκαθάρισε πως δεν θα προβεί σε καμία δήλωση για το δυσάρεστο συμβάν.

«Παιδιά θα σας παρακαλέσω λίγη διακριτικότητα για το γεγονός που συνέβη! Μην με παίρνετε τηλέφωνο γιατί δεν πρόκειται να κάνω καμία δήλωση εγώ, ούτε οι συγγενείς του Γιάννη. Όταν βγει από το νοσοκομείο, αν θελήσει, θα μιλήσει ο ίδιος. Δείξτε λίγη κατανόηση αυτή τη στιγμή! Ευχαριστώ» έγραψε η Τζούλια Νόβα στο Instagram.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιάννης Μάρκου έχει βγει εκτός κινδύνου, σύμφωνα με μαρτυρία φίλου και αυτόπτη μάρτυρα στην άγρια συμπλοκή στη Βαρυμπόμπη.

Δες την ανάρτηση της Τζούλιας Νόβα:

Read More

And More