Τζούλια Νόβα: Χώρισε μετά από 12 χρόνια σχέσης – Τι αποκάλυψε ο πρώην σύντροφός της!

Μετά από 12 χρόνια σχέσης και λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας χώρισαν η Τζούλια Νόβα και ο Γιάννης Μάρκου. Το ζευγάρι, που λόγω καραντίνας, αποφάσισε να αναβάλλει το γάμο του, τελικά αποφάσισε να ακολουθήσει δρόμους χωριστούς. Ο πρώην πλέον σύντροφος της εκρηκτικής Τζούλια μίλησε στην εκπομπή Happy Day επιβεβαιώνοντας το χωρισμό του.

«Ναι είναι αλήθεια αυτό που διαβάσατε στο διαδίκτυο. Η πίεση από τον αποκλεισμό από τον κόσμο, λόγω του κορονοϊού, έφερε σε πολλά ζευγάρια προβλήματα. Η Τζούλια απογοητεύτηκε που για ακόμη μια φορά δε θα έφτανε σύντομα η υπέροχη στιγμή του γάμου, που περιμένει κάθε γυναίκα λόγω παράδοσης. Σκέφτηκε μήπως είναι καλύτερα να ασχοληθεί με τον εαυτό της, με τα χόμπι της, που θυμήθηκε ότι είναι τα exteme.

Επειδή, λοιπόν, εγώ δεν ήθελα να την ακολουθήσω επειδή δεν με εκφράζει αυτός ο τρόπος ζωής, προτίμησε να τα κάνει μόνη της και να δώσει στον εαυτό της μια χαρά που της έλειπε. Έχουμε βέβαια και τις δύο εκλείψεις αυτόν τον καιρό, που αναστατώνουν οπότε συνέβαλαν στην απότομη αλλαγή του χαρακτήρα της. Όσο και να ακούγεται περίεργο, αυτή είναι η βάση της», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μάρκου.

Η Τζούλια Νόβα, ωστόσο, δεν έχει κάνει ακόμη κάποια επίσημη δήλωση!

Read More

And More