Τζούλια Παπαδημητρίου για Τόλη Βοσκόπουλο: Η συγκινητική δήλωση μετά τον θάνατό του

Τον γύρο των media κάνει από το πρωί η είδηση για τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου. Ο ερμηνευτής που θα μείνει αξέχαστος,  ξεκίνησε την καριέρα του από τα χρυσά χρόνια του ελληνικού κινηματογράφου, ενώ το πρωί της Δευτέρας 19 Ιουλίου, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών. 

Η Τζούλια Παπαδημητρίου, με την οποία ο Τόλης Βοσκόπουλος υπήρξε παντρεμένος, έκανε τις πρώτες της δηλώσεις για την απώλειά του, μιλώντας στην ιστοσελίδα Debater και τον δημοσιογράφο, Λάζο Μαντικό…

“Τι να πω… Ένας θάνατος είναι μία πολύ άσχημη είδηση, εγώ το έχω περάσει άλλωστε με τον αδερφό μου που ήταν πάρα πολύ μικρός όταν έφυγε”, είπε αρχικά η Τζούλια Παπαδημητρίου.

Δες ακόμα: Τόλης Βοσκόπουλος: Το σκάνδαλο με την Τζούλια Παπαδημητρίου και την “κόρη” τους που τον σημάδεψε

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Τόλη Βοσκόπουλο αλλά και τη Χαρά, την οποία μέχρι και σήμερα η Τζούλια Παπαδημητρίου θεωρεί ως παιδί του ερμηνευτή.

“Ξέρω ότι μ’ αγάπησε πάρα πάρα πολύ ο Τόλης και τον αγάπησα και εγώ. Ξέρω πολύ καλά ότι με εκτιμούσε. Ξέρω πολύ καλά τι ήταν ο Τόλης, Ξέρω πως αγαπούσε και τη Χαρά που ήταν η κόρη του”, ανέφερε, μεταξύ άλλων.

 

Read More

And More