Β. Αλεξιάδου: Η πτώση της διάσημης τηλεμαγείρισσας

Από την απόλυτη επιτυχία και την τηλεοπτική καταξίωση, στο λουκέτο των περισσότερων καταστημάτων της Βέφας Αλεξιάδου και στην απομόνωση στη Χαλκιδική, όπως αναφέρει καθημερινή εφημερίδα.

H Βέφα Αλεξιάδου, η άλλοτε αρχόντισσα των τηλε-κουζινών και ιδιοκτήτρια είκοσι έξι μαγαζιών με χρηστικά προϊόντα για μαγειρική και ζαχαροπλαστική, βλέπει μέρα με τη μέρα την αυτοκρατορία της να καταρρέει. Από την αλυσίδα των Vefa’s House, τα οποία άλλοτε βρίσκονταν σε πολλές γειτονιές της πρωτεύουσας και της επαρχίας, μόνο τέσσερα λειτουργούν πλέον, αφού τα υπόλοιπα δεν κατάφεραν να κρατηθούν στην αγορά, λόγω οικονομικής κρίσης.

Ζούμε σε συνθήκες οικονομικού πολέμου. Ποιος λοιπόν δύναται να αγοράσει πλέον είδη ζαχαροπλαστικής για παιδικά πάρτι; Ουδείς λέει η ίδια μιλώντας στην εφημερίδα. Ωστόσο, όπως επισημαίνει με όση αισιοδοξία διατηρεί, όσο έχουμε ένα πιάτο φαί, να δοξάζουμε τον Θεό. Το ίδιο εύχομαι για όλους τους Έλληνες.

Εκτός από τα μαγαζιά της, η Βέφα Αλεξιάδου αντιμετωπίζει πρόβλημα και με τα βιβλία της για την “Ελληνική κουζίνα”. Και αυτό καθώς, παρά το γεγονός πως έχουν ζήτηση, όπως λέει η ίδια, οι εκδοτικοί οίκοι δεν προτίθενται να τα επανεκδώσουν, αφού και ο δικός του χώρος έχει κλονιστεί αρκετά. Και σαν να μην έφτανε αυτό, η μαγείρισσα είδε πριν από λίγο καιρό και το εστιατόριο με σπιτικό φαγητό του γαμπρού της να κατεβάζει ρολά, καθώς τα έξοδα ήταν πάρα πολλά, εξαιτίας της ποιότητας των υλικών που παρείχε.

Read More

And More