Β. Γουλιελμάκη: ”Τον αγαπώ ακόμα τον Σωκράτη”!

Η Βάσω Γουλιελμάκη μιλάει στο περιοδικό ΟΚ! για την δυσκολία που αντιμετωπίζει ο κλάδος της υποκριτικής. ”Πάντα οι ηθοποιοί είμαστε πολλοί και λίγοι είναι οι καλοί. Εγώ ζω από αυτή τη δουλειά, δουλεύοντας κατά κύριο λόγο στο θέατρο. Υπήρχαν διαστήματα που τα έφερα δύσκολα βόλτα, αλλά ήταν σύντομα. Δεν υπάρχει αξιοκρατία στη δουλειά μας. Βλέπουμε ότι μέσα σε μια νύχτα μπορεί να γίνουν πρωταγωνιστές κάποιοι που ίσως δεν αξίζουν τόσο πολύ και κάποιος που είναι καλύτερος να μένει πίσω”, δηλώνει η Βάσω.

Η ηθοποιός θέλησε να μιλήσει και για το διαζύγιό της με τον Σωκράτη Αλαφούζο. Υποστηρίζει πως ήταν κοινή τους απόφαση να χωρίσουν. ”Είναι αρκετά επώδυνο να μένεις μαζί με τον άλλο, γιατί εμείς για ένα μεγάλο διάστημα μέναμε μαζί και να πρέπει να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματά σου, να χωρίσεις τα πράγματά σου, για να τραβήξει ο καθένας τον δρόμο του. Εγώ εξακολουθώ να αγαπώ τον Σωκράτη γιατί είναι ο πατέρας του παιδιού μου”, τονίζει.

Πώς αισθάνεται όμως τώρα που ο Σωκράτης βρίσκεται σε μία νέα σχέση; ”Χαίρομαι που έκανε μια καινούρια αρχή και θέλω να είναι ευτυχισμένος. Αν είναι καλά ο ίδιος θα είναι καλά και με το παιδί μας. Θέλω πολύ να ξαναφτιάξει τη ζωή του και ούτε ζηλεύω ούτε τίποτα”, απαντά.

Read More

And More