Β. Καρράς – Ν. Οικονομόπουλος – Ε. Φουρέιρα: Φωτογραφίες από τις πρόβες τους στο Fever!

Το Fever είναι έτοιμο να υποδεχτεί το απόλυτο σχήμα της χρονιάς! Ο Βασίλης Καρράς, ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Ελένη Φουρέιρα συναντιούνται για πρώτη φορά επί σκηνής στο Fever από την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου. To TLIFE βρέθηκε στις πρόβες των αγαπημένων σου τραγουδιστών και σου παρουσιάζει αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ο αυθεντικός Βασίλης Καρράς αποτελεί σταθερή αξία για την νυχτερινή διασκέδαση έχοντας στο ενεργητικό του πολλές επιτυχίες.

Ο φετινός χειμώνας τον βρίσκει για πρώτη φορά στην σκηνή του γνωστού νυχτερινού κέντρου όπου θα ερμηνεύσει παλιά και καινούργια του τραγούδια που έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος επιστρέφει για ακόμα μια χρονιά στο Fever ανανεωμένος και με καινούργια δισκογραφική δουλειά.

Ο λαϊκός τραγουδιστής έχει ετοιμάσει ένα πρόγραμμα με όλες τις μεγάλες του επιτυχίες που αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση.

Η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα με τις επιτυχίες της και την εντυπωσιακή σκηνική της παρουσία δίνει το δικό της στίγμα στην πιο δυνατή συνεργασία του φετινού χειμώνα.

Το μεγαλύτερο νυχτερινό σχήμα του φετινού χειμώνα έχει ετοιμάσει ένα άκρως λαϊκό πρόγραμμα ενώ η συνύπαρξη τους επί σκηνής θα εκτοξεύσει τη διασκέδαση στα ύψη.

Read More

And More