Β. Παπαχρήστου: “Έτρεξε” στο κέντρο της Αθήνας και μίλησε πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της!

Στο Ζάππειο βρέθηκε χθες το απόγευμα για να τρέξει στο πρώτο adidas Open Run η Βούλα Παπαχρήστου και με ένα χαμόγελο επιβεβαίωσε τη χαρμόσυνη είδηση της εγκυμοσύνης της.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την απαθανάτισε στο σημείο εκκίνησης του αγώνα δρόμου στο κέντρο της Αθήνας και εκείνη ιδιαίτερα ανανεωμένη και χαρούμενη ήταν έτοιμη για τρέξιμο. Παρόλο μάλιστα, που προς το παρόν δεν έχει αρχίσει να φουσκώνει η κοιλίτσα της, η ίδια επιβεβαίωσε με ένα χαμόγελο και μια λακωνική δήλωση πως είναι έγκυος.

/

Μιλώντας μάλιστα στην κάμερα του “Happy Day” η Βούλα Παπαχρήστου, όταν ρωτήθηκε πως νιώθει που διανύει αυτήν την όμορφη περίοδο της εγκυμοσύνης είπε: “Είναι όλα πολύ όμορφα στη ζωή μας. Αυτή η περίοδος είναι πολύ όμορφη, όπως και για κάθε γυναίκα”, απέφυγε όμως να μιλήσει ξεκάθαρα για το μωρό που περιμένει λέγοντας: “Αν αρχίσει να φουσκώνει η κοιλιά μου, σημαίνει ότι είμαι έγκυος”.

/

Όσο για τον σύντροφό της και το αν ετοιμάζεται για γάμο, είπε: “Δεν μπορώ να πω τώρα. Όταν έρθει η ώρα θα γίνει και αυτό”.
Δες το video από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή:

Read More

And More