Β. Χολέβας – Α. Βελοσόφσκι: Σύννεφα στο γάμο τους!

Σύννεφα φαίνεται πως υπάρχουν στο γάμο του γνωστού σχεδιαστή Βλάσση Χολέβα και της συζύγου του Άννας Βελοσόφσκι. Το γνωστό ζευγάρι περνά μια κρίση στη σχέση του μετά από δυο χρόνια γάμου.

Δημοσιεύματα ήθελαν τον γνωστό σχεδιαστή και το top model να ετοιμάζονται για το διαζύγιο με την Άννα να έχει μετακομίσει με την κόρη τους στη Γερμανία. Ωστόσο, μιλώντας στο star ο Βλάσσης Χολέβας έσπευσε να διαψεύσει τα σενάρια χωρισμού, αφήνοντας να εννοηθεί όμως πως υπάρχει μια κρίση στη σχέση του ζευγαριού.

“Φαντάζομαι ότι όλα τα ζευγάρια έχουμε τα “έτσι τους και τα αλλιώς τους”. Αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις της ελληνικής κοινωνίας με το δικό μας τρόπο. Αυτά τίποτα το συγκλονιστικό δε συμβαίνει… τουλάχιστον όχι ακόμα”, δήλωσε χαρακτηριστικά.
Ακόμη, ο ίδιος δήλωσε πως η σύζυγός του λείπει στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους και πρόσθεσε ότι πήγαν μαζί διακοπές με την 2χρονη κόρη τους. Ενώ σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το αν η κρίση έχει επηρεάσει την σχέση τους είπε: “Η κρίση έχει επηρεάσει τον τρόπο ζωής όλων, τώρα σοβαρολογούμε; Το δικό μου μόνο; Σαφέστατα έχει επηρεάσει και το δικό μου γάμο και άλλων. Όταν υπάρχουν τα θέματα αυτά, υπάρχουν εντάσεις. Λογικό δεν είναι; Το κάθε ζευγάρι το αντιμετωπίζει αναλόγως”.

Read More

And More