Βαφτίστηκε η νέα εκπομπή μαγειρικής του Ακη Πετρετζίκη στο Mega!

Με πυρετώδεις ρυθμούς προχωρά η προετοιμασία του νέου προγράμματος του Mega, μιας και από την στιγμή που ο Σεπτέμβρης μας έκλεισε πονηρά το μάτι, η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα της ολοκαίνουργιας τηλεοπτικής σεζόν έχει ξεκινήσει.

Ετσι, ένα-ένα τα πάντα τακτοποιούνται στο κανάλι της Μεσογείων και μία-μία οι εκρεμμότητες αντιμετωπίζονται. Ανάμεσα στα άλλα ,λοιπόν, πριν από λίγες ημέρες αποφασίστηκε οριστικά και το ποιος θα είναι ο τίτλος της νέας, καθημερινής, μεσημεριανής εκπομπής μαγειρικής που ετοιμάζουν ως γνωστόν οι Megaλικοί για τον Ακη Πετρετζίκη.

Μετά από τέσσερα χρόνια στην καθημερινή, πρωινή εκπομπή του καναλιού επιτέλους το τηλεοπτικό όνειρο του Ακη γίνεται πραγματικότητα και αποκτά δική του εκπομπή και μάλιστα… εις διπλούν, γιατί όπως σου έχω ξανά πει, εκτός από την καθημερινή εκπομπή, ο Ακης θα παρουσιάζει και μία εβδομαδιαία εκπομπή γεύσης και… περιπλάνησης, η οποία έχει τον τίτλο ,.”Η λίστα του Ακη”.

Τώρα ποιος είναι ο τίτλος των καθημερινών του τηλε-μαγειρεμάτων; “Κάντο όπως ο Ακης”! Μάλιστα, ο τίτλος της εκπομπής γνωστοποιήθηκε κι επισήμως από το Mega, μιας και στο site του καναλιού αναρτήθηκε και σχετική φωτογραφία, την οποία και σου παρουσιάζω!



Read More

And More