Βαγγέλης Μόρας: Ραγίζει καρδιές το μήνυμά του, τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο του αδερφού του

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής Βαγγέλης Μόρας, με αφορμή την συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων από την ημέρα που πέθανε ο αδερφός του, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο αδερφός του, Δημήτρης Μόρας, διαγνώστηκε με λευχαιμία τον Μάρτιο του 2014 και νοσηλεύτηκε για πολύ καιρό στην Αυστραλία, ενώ έπειτα μεταφέρθηκε στη Λάρισα για να συνεχίσει τη νοσηλεία. Ωστόσο, έχασε τελικά τη ζωή του σε ηλικία 33 ετών.

Συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Μόρας δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον αδερφό του μέσα από το νοσοκομείο, στη λεζάντα της οποίας έγραψε χαρακτηριστικά: «Περάσανε 4 χρόνια και πίστευα ότι θα είναι πιο εύκολη και πιο διαχειρίσιμη συναισθηματικά αυτήν η μέρα, αλλά δυστυχώς είναι πολύ πιο δύσκολη. Η εικόνα σου τριγυρνάει στο μυαλό μου εδώ και μια βδομάδα και το κάνει πολύ δύσκολο, αλλά και πολύ όμορφο γιατί είναι σαν να σε έχω δίπλα μου!!! Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι σε λατρεύω και ότι μου λείπεις πολύ !!! ΓΙΝΕ ΔΟΤΗΣ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ !!! Στην φωτό που βλέπετε κάνω ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ, όποτε μην φοβάστε απλά ενημερωθείτε σωστά».

Αξίζει να σημειωθεί πώς όταν οι γιατροί αποφάσισαν πως η μόνη σωτηρία για τον Δημήτρη Μόρα ήταν να υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού των οστών, ο Βαγγέλης Μόρας ανταποκρίθηκε και έπειτα από τις απαιτούμενες εξετάσεις αποδείχθηκε 100% συμβατός δότης.

Read More

And More