Βαγγέλης Περρής: Απαντά για τη Δέσποινα Βανδή και τη σχέση τους, μετά τη λήξη της συνεργασίας τους!

Βαγγέλης Περρής: Απαντά για τη Δέσποινα Βανδή και τη σχέση τους, μετά τη λήξη της συνεργασίας τους! | tlife.gr

Ο Βαγγέλης Περρής αποχώρησε από την εκπομπή My Greece της Δέσποινας Βανδή, όταν είδε στον αέρα να παίζει κάτι άλλο από αυτό που ο ίδιος είχε παραδώσει στο κανάλι ως αρχισυντάκτης του συγκεκριμένου project. Η είδηση έγινε γνωστή, το πρωί της Παρασκευής, μέσα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» του Star.

«Σας είπα πως είναι η τελευταία ενασχόληση του Βαγγέλη Περρή με την τηλεόραση, λέω για την επιμέλεια της ταξιδιωτικής εκπομπής της Δέσποινας Βανδή και μετά από αυτό θα επιστρέψει στη Σύρο. Σήμερα θα σας αποκαλύψω πως αποχωρεί από την εκπομπή της Δέσποινας Βανδή. Ο Βαγγέλης δεν ήταν από την αρχή στην εκπομπή, πρώτα έδωσε η Δέσποινα Βανδή τα χέρια με το Open να κάνει αυτή την εκπομπή, έρχεται ο Δρίσκας ως σεφ και ήρθε στην συνέχεια ο Περρής να αναλάβει την επιμέλεια της εκπομπής, να κάνει το σενάριο. Υπάρχει μία σκαλέτα και το λέω γιατί έχει σημασία. Ο Βαγγέλης κάθεται μαζί με τον Καπετανίδη που είναι ο σκηνοθέτης της εκπομπής και μοντάρουν την εκπομπή. Είναι εξωτερική παραγωγή δεν είναι του Open οπότε και δίνουν τον σκληρό δίσκο στο κανάλι και η εκπομπή παίζει στον αέρα. Όταν παίζει στον αέρα η πρώτη εκπομπή έλεγε πως δεν είναι αυτή η εκπομπή που έχει παραδώσει και άλλη είναι η εκπομπή που παίζει στον αέρα. Κάποιος επενέβη από το κανάλι και κάτι άλλαξε. Είδαν άλλη αρχή, άλλη μέση, άλλο τέλος», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντινίδης και σημείωσε πώς ο Βαγγέλης Περρής πλέον εγκαταλείπει την τηλεόραση και επιστρέφει στη Σύρο για να ζήσει με την οικογένειά του.

Πριν λίγη ώρα, με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο ίδιος ξεκαθάρισε ποια είναι η σχέση του με την Δέσποινα Βανδή, ενώ σχολίασε και τη νέα εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου με τίτλο «Όλα Λάθος».

«Κυκλοφορούν δυο ειδήσεις που με αφορούν. Συνδυάζουν το σχόλιο για την έμπνευση του Open να ονομάσει τη νέα του εκπομπή «ΟΛΑ λάθος» με την «λήξη της συνεργασίας μου με τη Δέσποινα Βανδή». Πρόκειται για δυο εντελώς διαφορετικά θέματα. Δεν συμπίπτουν ούτε χρονικά. Η λήξη της συνεργασίας συμφωνήθηκε όταν αποφάσισα να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Σύρο. Προ μηνός δηλαδή. ΜΕ ΤΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΒΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΕΚΤΙΜΗΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣ. ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΑ ΚΑΙ ΣΠΑΘΙ! Το αυτό συμβαίνει με τον ΝΤΕΜΗ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ με το οποίο ένοιωσα τόσο κοντά που πλέον τον συγκαταλέγω ανάμεσα στα πρόσωπα που θα ήθελα να κάνω παρέα. Τα σχετικά με τον τίτλο «ΟΛΑ λάθος», τον οποίο έμαθα μόλις χτες, δεν τα επαναφέρω γιατί είναι στενάχωρα», έγραψε χαρακτηριστικά.

READ more